|
Halil BİLEN
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 11, 2009, 22:16:20 » |
|
Hele şu Bilecik işini kıvıralım da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil BİLEN
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 12, 2009, 21:37:58 » |
|
Yapılacak olan Bilecik Canlı Forumu’na katılacak arkadaşların dikkatine.
Öncelikle güncelleyerek yayınladığımız listede adı olmayan arkadaşların katılma isteği olduğunu gözlemlediğimizden duyuruyu okuyan arkadaşlarımızın, bu durumda olan arkadaşları bilgilendirmeleri gerekmektedir. Listede ismi olmayan arkadaşlarımız yapılacak planlamalarda yok sayıldıklarından gelmeleri halinde lojistik anlamda sıkıntı yaşayabileceklerdir. Planlayıcı ve ev sahibi durumunda olan arkadaşları da zor durumda bırakmamak adına bu konuya önem verilmesi gerekmektedir.
Yine bir konuda da uyarıda bulunmak gerekiyor sanırım ki orada yapılacak etkinliği birbirlerine anlatırken ad bulamayan ve tanımlayamayan arıcıların kulaktan kulağa olayı Bilecik’te bir seminer varmış olayına götürmüş olduklarına da bugün şahsen kulak misafiri oldum. Bu anlamda böyle bir beklentisi olanlarında, hayal kırıklığı yaşamaması açısından bilgilendirme yapılmasını da önermek durumundayız sanırım.
Gelelim netleşen planlamalara…
Tarih: 19 Aralık 2009 Cumartesi
Toplanma yeri olarak belirlenen yerler, saatleri ve koordinatörler.
Bilecik Saat 09.30 Koordinatör Arif UYSAL 0 530 746 36 69
Bozüyük Saat 09.30 Koordinatör Saadettin ENGİN 0 532 485 26 92
Pazaryeri Saat 10.00 Koordinatör H.Avni ÖZCAN 0 532 688 65 76
Finalinde ana toplanma yeri Pazaryeri ilçesi olacağından gelecek arkadaşlar planlamalarında bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekiyor.
Bu bölgelere gelen arkadaşlar ilgili koordinatörleri arayarak, yönlendirilmelerini talep edeceklerdir.
Eğer bu bölgelere herhangi bir sebeple geç gelme ihtimali olanlar ise yine aynı koordinatörlere varması muhtemel saatleri bildirerek, tedbir alınması yönünde bilgi vereceklerdir.
Eskişehir’e diğer bölgelerden gelecekler ve Eskişehir’den bölgeye gidecek arıcılar için ise;
Toplanma yeri olarak Otogar yanı İSMAR park alanında saat 08.00’da hazır olunacak ve araç planlaması sonrası 08.15’te Pazaryeri’ne hareket edilecektir. Araç konusunda sıkıntısı olacağını düşünmüyoruz ki artan araçları da uygun olan bir park yerinde bırakarak devam edeceğiz.
Uzun dönem hava tahminlerinde ilgili günde kar yağışı ihtimali de olduğundan araçlarımızda gerekli donanımların varlığını kontrol etmekte de fayda bulunmaktadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil BİLEN
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 14, 2009, 17:49:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meuygun
Günlük Yumurta
Puan durumu: 0
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 15, 2009, 22:32:52 » |
|
Sayın Murat Çakır ve Halil Bilen beyler , gönül isterdi ki Bilecik'te yapılacak arıcılık formuna katılıp faydalansak ne güzel ve yararlı olurdu. Bu formu düzenleyenlerden veya önayak olanlardan Allah razı olsun .Ben de yakın bir zaman önce aranıza katıldım.Aslında arıcılıkta çok şeyleri daha bilmem gerektiğini anladım.Bu konuda eksiklerimin daha çok olduğunu gördüm.Sizden ricam,Bilecik'te yapılacak arıcılık formu sonucunda konuşulanları veya önemli yenilikleri bizim gibi katılamayacak amatör arıcılarla bu formda paylaşırsanız çok memnun oluruz. slm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil GÜNEBAKMAZ
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 15, 2009, 22:35:05 » |
|
FORUMA KATILMAK İSTİYORDUM AMA ELİMDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI KATILAMAYACAĞIM .FORUMDA PAYLAŞILACAK BİLGİ BELGELERİ YENİLİKLERİ,PAYLAŞABİLME İMKANIMIZ OLURSA SEVİNİRİM .SAYGILAR
|
|
|
|
|
|
HALİL GÜNEBAKMAZ
|
|
|
|
Halil BİLEN
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 15, 2009, 22:35:57 » |
|
Yok öyle bilgi falan gelseydiniz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil GÜNEBAKMAZ
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 15, 2009, 22:36:55 » |
|
CANINIZ SAĞOLSUN 
|
|
|
|
|
|
HALİL GÜNEBAKMAZ
|
|
|
meuygun
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 15, 2009, 22:43:15 » |
|
Sayın Halil Bilen beyin şaka yaptığını biliyorum. Bizim ana arımız işçilerini bilgilendirir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil BİLEN
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 15, 2009, 22:55:21 » |
|
Ana arı olmak...  İşçilerin ana arıya yaptıklarını iyi bilirim. Bu ana arı işi bizi acaip bozar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musa acar
Larva

herşeyin doğal olanı güzeldir...
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 16, 2009, 12:53:56 » |
|
ben ısrar ediyorum çanakkaleli arıcılar bu forumu mutlaka takip ediyorlardır GELİN BİLECİĞE BERABER GİDELİM ben faydalı olacağına inanıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil BİLEN
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 16, 2009, 17:38:36 » |
|
Musa bey, şöyle yapalım. Siz hiç üzmeyin kendinizi...
2010 yılında uygun bir tarihte büyük bir ihtimalle IV. MARMARA ARICILIK KONGRESİ Çanakkale'de yapılacak.
O zaman orada toplanır sizin hemşehrileriniz, bakarsınız bu forumdan da gelenler olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil BİLEN
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 17, 2009, 22:26:17 » |
|
| 1. Hüseyin Avni ÖZCAN | Bilecik/Pazaryeri | | 2. Arif UYSAL | Bilecik/Yenipazar | | 3. Saadettin ENGİN | Bilecik/Bozüyük | | 4. Murat ÇAKIR | İstanbul | | 5. Mustafa KABAOĞLU | İstanbul | | 6. İsmail TAŞER | İstanbul | | 7. Yusuf GÜRBÜZ | Eskişehir | | 8. Birol DOĞANTEMUR | Eskişehir | | 9. Erol MUSLU | Eskişehir | | 10. Halil BİLEN | Eskişehir | | 11. Murat AKIN | Tekirdağ | | 12. Bünyamin YİĞİT | Eskişehir/Mahmudiye | | 13. Nihat ÇAKMAK | Bursa/İznik | | 14. Hüseyin YAVUZ | Eskişehir | | 15. Fikri ATMACA | Eskişehir | | 16. Ahmet KOCABAŞ | Eskişehir | | 17. Gürbüz MOZAK | Eskişehir | | 18. Bahri SERTÇELİK | Eskişehir | | 19. Yaşar ÇOBAN | Bilecik | | 20. Volkan KARUK | Bilecik/Bozüyük | | 21. Kenan SERTTAŞ | Eskişehir | | 22. Fatih YILDIZ | Eskişehir | | 23. Habil TALAN | Eskişehir | | 24. Muhterem AÇIKGÖZ | Eskişehir | | 25. Vedat BAKKAN | Eskişehir | | 26. Hümmet GÜLCAN | Bursa/İznik | | 27. Muzaffer SARI | Bursa/İznik | | 28. İsmail KOCA | Eskişehir | | 29. Turan ÖZDEMİR | Kocaeli/Gebze | | 30. Erdal Odabaş | Çorum | | 31. Sedat YILDIRIMSAK | Düzce | | 32. Nihat TURHAL | Eskişehir | | 33. Hayri TEYİN | Bilecik/Osmaneli | | 34. Enver ALKIŞ | Bursa/İznik | | 35. Serkan YILDIRIM | Bursa/İznik | | 36. Adem ERDEM | İstanbul | | 37. Osman ÜNAL | İstanbul | | 38. Turgay AYDOĞDU | Düzce | | 39. Seyfi UÇAR | Bursa/İznik | | 40. Salim AYDIN | Bursa/İznik | | 41. Sargın YILDIRIM | Bursa/İznik | | 42. Mustafa ERÇİN | Bursa/İznik | | 43. Selahattin BAYRAK | Bursa/İznik | | 44. Şenol AKÇAN | Bilecik/Osmaneli | | 45. Şaban PARLAK | Ankara/Elmadağ | | 46. Mehmet ATALAN | Bilecik | | 47. Mehmet KÜÇÜK | Bilecik/Pazaryeri | | 48. Süleyman KÜÇÜK | Bilecik/Pazaryeri | | 49. M.Nuri KAHRAMAN | Bilecik/Pazaryeri | | 50. Selahattin FİLİZ | Bilecik/Pazaryeri | | 51. Osman BAĞCI | Bilecik | | 52. Yener AKDAĞ | Bilecik/Bozüyük | | 53. Ramis CİHAN | Bilecik/Bozüyük | | 54. Özkan ÖNER | Bilecik/Bozüyük | | 55. Selahattin GÜNEY | Zonguldak | | 56. Harun KULOĞLU | İstanbul | | 57. Yusuf ÇENGEL | Eskişehir | | 58. Ekrem ÇALIŞKAN | Eskişehir | | 59. Hüseyin ELDEN | Eskişehir | | 60. Enver ÖNER | Bursa/Mustafakemalpaşa | | 61. Hasan ÖZÇAKIR | Bilecik/Dodurga | | 62. Kenan GİŞAN | Bursa | | 63. İdris Yıldız | Erzincan | | 64. Hasan TOPAL | Bilecik/Bozüyük | | 65. Kadir DEMİR | Bilecik/Bozüyük | | 66. Yalçın TOKER | Eskişehir | | 67. Ahmet ZEKİLER | Eskişehir | | 68. Ertuğrul ŞAHİN | Bilecik | | 69. Muammer ALTAY | Bilecik/Osmaneli | | 70. Hüseyin ÜNAL | Bilecik/Osmaneli | | 71. İbrahim KALYONCU | Bilecik/Osmaneli | | 72. M.Akif AKBULUT | Eskişehir | | 73. Semih SAĞIR | Bilecik/Bozüyük | | 74. Muzaffer ARIKAYA | Eskişehir/Sivrihisar | | 75. Münir KESİCİ | Bilecik/Osmaneli | | 76. Raşit ARSLAN | Bilecik/Bozüyük | | 77. Mehmet BOZBAY | Bilecik | | 78. İbrahim ERTUGAN | Eskişehir/Mahmudiye | | 79. Musa ACAR | Çanakkale | | 80. Rıdvan KAYA | Bilecik | | 81. H.Kamil ÜNLÜER | Eskişehir | | 82. Sait ÜNERLİ | Eskişehir | | 83. Zeki BALKAN | Eskişehir | | 84. İsmail EROĞLU | Bursa/İznik | | 85. İsmail KARAKAŞ | Bursa/İznik | | 86. Necati ACAR | Bursa/İznik | | 87. Mustafa TOSUN | Bursa/İznik | | 88. İsa ÇOLAKTOPAL | Bursa/İznik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜSEYİN AVNİ ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 18, 2009, 22:30:35 » |
|
GELECEK TÜM ARKADAŞLARA KAZASISIZ BELASIZ YOLCULUKLAR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halil GÜNEBAKMAZ
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 19, 2009, 00:30:07 » |
|
canı gönülden temennilere katılıyorum
|
|
|
|
|
|
HALİL GÜNEBAKMAZ
|
|
|
|
Halil BİLEN
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 19, 2009, 18:21:49 » |
|
Mükemmel bir katılım, mükemmel bir organizasyon ve mükemmel insanlar...
Her emeği geçen arkadaşımıza çok teşekkürler.
Sorunsuz katılımlar gerçekleşti, inşallah sorunsuz yerlerine varırlar.
Mazeretleri sebebiyle katılamayan ve arayarak iyi dileklerini ileten arkadaşlarımızın da manevi varlıklarını yanımızda hissetmek güzeldi.
Karlı bir gün beklerken, yağmurla başlayan gün güneşini esirgemedi bizlerden.
Bilecik Canlı Arıcılık Forumu başarıyla tamamlandı.
Darısı diğer organizasyonların başına.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|