metin ileri
Günlük Yumurta
Puan durumu: 1
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 06, 2008, 02:42:07 » |
|
sayın hasan 28 arkadaşım siz bursada arıcılık yapıyormusunuz 1 oğul satıyormusunuz 2 nerede arıcılık yapıyorsunuz 3 arılarınızın cinsi nedir 4 arı satıyorsanız şartları ve fiyatları nedir 5ben kovan imalatı da yapıyorum kovan karşılığı arı ricareti yapabiilirmiyiz metinil@hotmail.com 0,535,6093633 İLERİ MOBİLYA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çiçekdağlı
Günlük Yumurta
Puan durumu: 0
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 06, 2008, 02:45:07 » |
|
slm oradamısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin ileri
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 06, 2008, 02:45:45 » |
|
evet buradayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasan 28
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 07, 2008, 12:24:05 » |
|
Benim arıcılığım Bursanın çiçeklenme dönemine göre değişiyor şu anda Ovaakçe bölgesinde çiçeklenme durumuna göre gemlik,çınarcık,trakya ve geri dönüş şeklinde devam edecektir.Benim çep telefonum 05337106129.Arı satışı veya arı temininde sıkıntı olmaz ancak dediğim gibi bu yıl pahalı.Oğul satışı diye bir şey düşünmem çünkü bende oğul olayı olmaz teknik arıcılıkta bölme olur.Oğula arılar bırakılırsa kontrolü zor olur onun için bölme arıcılık ile çoğaltma yapılır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin ileri
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 07, 2008, 21:36:55 » |
|
sayın hasan arkadaşım sizden arı temin edebiilirmiyiz ben bursada beşyol tarafında oturuyorum ovaakçaya gelebilirim fiyatta ve şartlarda anlaşırsak ben başlamak için arı almak istiyorum saydılar selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasan 28
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 09, 2008, 13:31:40 » |
|
metin ileri gel bir görüşelim sana kaç tane arı lazımsa temin ederiz.Yenimi başlayacaksın daha evvelki bilgilerin ne düzeyde ona göre çok arımı lazım.Gel görüşelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasan 28
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 09, 2008, 13:37:32 » |
|
14 nisan da tarım il müdürlüğünde arıcılık kursu var akşam saat 17.00 dan sonra başlayaacak cevrenize duyurabilir sizde katılabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin ileri
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 09, 2008, 14:06:23 » |
|
ben geçen sene arıcılık kursunu bitirdim o sene başlıcaktım ama kısmet olmadı bu sene yapmak istiyorum ama arı fiyatları da baya yüksek 20 25 lira diyorlar çerçevesine biz 12 15 lira arasında düşünüyoruz bu fiyatlara yakın rakamlar olursa bir kaç arkadaş birlikte toplu bir alış veriş yapabiliriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin ileri
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 09, 2008, 14:09:56 » |
|
bursa tarım il müdürlüğünden arıcı kartı alabilirmiyiz gerekli olan belgeler nelerdir bize masrafı ne kadardır daha önceden arılı kovan olması gerekirmi benim 45 adet boş kovanım var bu şekilde arıcılar birliğine katılabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim metinil@hotmail.com 0,535,6093633 İLERİ MOBİLYA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuratÇakır
Murat Çakır
Administrator
Ana Arı

Puan durumu: 30
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 09, 2008, 15:01:41 » |
|
Arkadaşlar kurs, seminer, toplantı türü şeyleri yer ve tarih bilgileriyle birlikte ETKİNLİKLER bölümüne de yazarsanız, ilgilenen arkadaşlar daha iyi takip eder. Bu şekilde başka konuların arasında bu tür etkinlikler biraz kaynayıp gidiyor
|
|
|
|
|
|
Düşmanlarınızı bağışlayın. Bu onları en çok rahatsız edecek şeydir. (Oscar Wilde)
|
|
|
Hasan 28
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 10, 2008, 14:42:17 » |
|
Metin İleri 45 kovanla arıcılar birliğine katılabilirsin.Bursa Tarım İl Müdürlüğünde Arıcı kartı değilde arıcılık işletme numarası alırsın.Birliğe üey olursan o zaman arıcılık kimlik belgesini onlar verecekler.Birliğe üye olabilmen için 4 adet fotoğraf,İkametgah,Başvuru dilekçesi(Bu bende var gelirsen beraber doldururuz),İşletme numarası (Tarım İl Müdürlüğünde alınıyor),nüfus cüzdanının fotookopisi ve giriş aidatı olara 50 YTL,Yıllık aidat olarakta 75 YTL gerekiyor.Bana uğrarsan hazırlaman gerekli evraklarla yardımcı olurum.Ayrıca seninle telefonda detaylı görüşemedik,kovanlarında bir tane örnek getirirsen birliğin hürriyette tanzim satış yeri var orada arıcılarımızın tercihine sunarız.Bir kaç kişi arılı kovan almak istiyoruz diyorsun.Çok kişi ve çok sayıda arılı kovan veya çerçeve usulü arı almayı düşünürseniz 20-25 rakamlarından daha uygun bir rakam düzeyinde başka illerde arı getirtmeye çalışırım.Telefonla değilde benim yerimi biliyorsun gel bir görüşelim.Selamlar hasan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin ileri
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 10, 2008, 23:12:23 » |
|
hasan bey ilk fırsatta size uğrayıp bu işi iyice görüşelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şahin
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 12, 2008, 15:26:57 » |
|
meraba ERZİNCANDAN YAZIYORUM. SATILIK ARI BULUNUR.İSTER KOVANLI İSTER KOVANSIZ. FİYATLAR. KOVANLI 160 KOVANSIZ 110 YTL. DİR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin ileri
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 12, 2008, 17:37:33 » |
|
sayın şahin arıların cinsini kovanda kaç çerçeveli ve ana arının durumunu da belirtirseniz memnun olurum biz şu anda piyasayı tarıyoruz ayrıca erzincandan bursaya nakliyesi nasıl ve kaça yapılır bilgi verirseniz bize çok yardımcı olursunuz metinil@hotmail.com 0,535,6093633
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şahin
Günlük Yumurta
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 12, 2008, 18:04:27 » |
|
matin bey arı cinsi yerli ırk bölge arısı. en az 7 çıta geçen seneden doğal oğul.çok teknik bir bilgi veremem.nakliye konusunu hiç bilemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|