0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arıcılık Saati - Bursa / Mustafakemalpaşahttps://www.youtube.com/watch?v=XI4kIO5YrFoArıcılık Saati - Mustafakemalpaşa Bursa 2. Bölümhttps://www.youtube.com/watch?v=omuhPKbGQdIArıcılık Saati - Mustafakemalpaşa / Bursa 3. Bölümhttps://www.youtube.com/watch?v=bT-9sZKB_iM
İzledim maşallah güzel yayın olmuş Halil abi iyi dersler çıkarttık yine ama Düzce bölgesi için bu arı sütü işi ne derece verimli olur bilemedim. Arı bazı sezonlar kendine zor polen buluyor.
Buraları boşladık ama güzel bir şeyler de yapıyoruz.Haberiniz vardır belki ama her akşam 21.00'da Facebook üzerinden bir konu ile ilgili canlı yayın yapıyoruz.https://www.facebook.com/halilbilenariciftligi/Yukarıdaki linkteki sayfayı beğen tuşuna basarak canlı yayın bildirimi alabilirsiniz. İnteraktif bir yayın imkanı var. Yorumlar ile sorular sorma şansı mevcut. Öneririz.