0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özer sende Sarıca bende Eşek arısı ne olacak bizim durum Allahtan kış geliyor MUSTAN
Kovanlarin Ucus deliklerini ekstrem dar tutmalisiniz.Özerbey,resmini yayinladigin Koloni, bence kistan cikmaz,Anayi secerken Saglikli ve Kaliteli olani secmeye bak,kararsiz kalirsan burak arilar secsinler.Selamlar.
Aspir le çitlembik yeter. Agustosta Balaya giderken gördüm. İçim gitti Beynam dan yer alıp arıları getirmeyi bile düşündüm.
Bu ne çiçeği bilen varmı .aynı ayçiçeği gibi fakat ayçiçeği değil.normal boyu posu .küçük kküçük tohumları var.arı çok seviyor .bide sürekli biri kurumadan diğeri açıyor .çok hoşuma gitti tohumlarını aldım seneye bende ekeceğimhızlı resim yükleresim gönder
Yoksa G D O suyla oynanmis bir bitkimi ?Selamlar.
Şerbet kokusuna bal arısı gelmiyor mu. Fantaya giriyor benim arılar :-) Uğur DİKA
Minyatür ayçiçeği diye geçiyor .normal ayçiçeği nde sarı çiçekler sadece kenarlarda iken bunda bütün kellede .yanı ondan daha cok cicekli
İnşallah çıkar .yavru durumu şuan 2 çerçeve önlü arkalı el büyüklüğünde polen halen geliyor kemerli 1 cçerçeve si yok.verdiğim şerbeti çekiyor ama kemer sıfır .2 aya kadar dayansa bana yeter