0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cam agaci ne .oyle bir agacmi var.Bizde cami kimse sevmez.meyve agaclari dikerler.Akasya ozellikle bosluklar hep akasya.Bahceler meyveLG-H870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizde camiyi kimse sevmiyormuş.Ah bu telefonlar öldürecek insanı.
Hem alkol hemde zeytin yağlı propolisim hazirLG-H870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zeytinyağıyla çözülmenin tam olmayacağını düşünüyorum.Kullandıkça sonuçlarını yazarsan iyi olur.
Çam familyasından gelen propolisler koyu renk olur,Propolislerin rengi o bölgenin ağaçlarındaki reçineye bağlı..bizdeki siyahi ve kahve renktir,kahve renk,turuncu,krem renk gibi arklı renkte çok propolis var ülkemizde..
Kırmızı bile varGM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ben her sabah ac karnina 1 tatli kaşığı yiyorum.bu sene ev ve is yerindekiler kırıldı komple hastaliktan allah'a bin şükür bana dokunmadı bile.Alkol lu olanı arkadas istedigi icin yaptim.yarisini ona verdim.Suan icin olumlu gidiyorLG-H870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zeytinyağı ile çözünen propolisin tadı alkole göre daha iyi.Çözünme azda olsa hiç yoktan iyidir.Zeytinyağı yurdun malı herkes onu kullanmalı