Bağ, Bahçe ve Çiftliklerimiz > Meyve Yetiştiriciliği

ASILI KESTANE KALEMI

(1/2) > >>

KeMaLcHo:
Arkadaslar fuara gelecek olupta asili asi kalemi getirebilecek var mi? Mese agacina asi yapacagimda.. Simdiden herkese tesekkurler.

Erol Demirbağ:

--- Alıntı yapılan: KeMaLcHo - Ocak 23, 2016, 13:43:58 ---Arkadaslar fuara gelecek olupta asili asi kalemi getirebilecek var mi? Mese agacina asi yapacagimda.. Simdiden herkese tesekkurler.

--- Alıntı sonu ---
Bursa tarafında güzel ağaçlar var. Tanıdıklar varsa yardımcı olabilirler.

Muzaffer Tasdemir:

--- Alıntı yapılan: KeMaLcHo - Ocak 23, 2016, 13:43:58 ---Arkadaslar fuara gelecek olupta asili asi kalemi getirebilecek var mi? Mese agacina asi yapacagimda.. Simdiden herkese tesekkurler.

--- Alıntı sonu ---
Kemal,Mese de oluyormu ?

Nasil oluyor ?

Merak ettim..

Cok selam.

KeMaLcHo:
Oluyor imis Muzaffer Abi. Tutturan ve meyvesini toplayan bir abimiz var. Birde ben deniyeyim kismetimi diyorum. Cicek acsa yeter, balda kestane aromasida olur.

Erol Bey, eyvallah. Duydugum kadariyla sadece asilanmis agaclardaki kalemler tutuyormus. Asili kestane fidani alsam, ondan kalem olur mu acaba? Bilgisi olan umarim paylasir.

Muzaffer Tasdemir:

--- Alıntı yapılan: KeMaLcHo - Ocak 24, 2016, 07:41:46 ---Oluyor imis Muzaffer Abi. Tutturan ve meyvesini toplayan bir abimiz var. Birde ben deniyeyim kismetimi diyorum. Cicek acsa yeter, balda kestane aromasida olur.

Erol Bey, eyvallah. Duydugum kadariyla sadece asilanmis agaclardaki kalemler tutuyormus. Asili kestane fidani alsam, ondan kalem olur mu acaba? Bilgisi olan umarim paylasir.

--- Alıntı sonu ---
Kemal ,kestane heryerde olmuyor bildigim kadariyla.

Ben Asili diye, alti fidan aldim getirdim memleketten.Üc yildir oldugu gibi oturup duruyorlar.

Sehirin icinde bir komsunun bahcesinde,kozalari olmayabasladi, benimkiler neden büyümüyor bilmiyorum.nasil

gübrelenecegide bilmiyorum.

Selamlar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git