Pudra Şekeri Nedir ?
Kristal şekerin değirmende öğütülmesiyle yapılır bir diğer, deyişle kristal toz şekerin çarpma yöntemiyle, ince elekten (30 mikron) geçirilerek, çok ince (toz haline getirilmiş) biçimidir. Normal bir oda sıcaklığında 20-21 derecede ve rutubetsiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Yer ve duvarla birebir temas olmaması gerekir. Topaklanmaması için maksimum % 1 oranında nişasta karıştırılması yasaldır.
Amatör ve profesyonel arcılarımızın özellikle varroa ile mücadele için rahatlıkla kullanabilecekleri kusursuz organik bir üründür.Hava sıcaklıklarının düştüğü Sonbaharın son döneminde ve ilkbaharın ilk döneminde arıya verilen,karışımında yüksek oranda
pudra şekeri bulunan ve arıyı beslemek için kullanılan kek için şiddetle kullanmanızı öneriyoruz.
LÜTFEN SİPARİŞ VERMEK İÇİN İRTİBATA GEÇİNİZ.
Yunis Usta'nın Pudra Şekeri
0530 971 45 40
pudrasekercim.blogspot.com.tr
www.pudrasekerci.comsiparis@pudrasekerci.com
info@pudrasekerci.com
mahmutal@pudrasekerci.com
Siparişleriniz dilediğiniz kargo ile gönderilir.
Kapıda ödeme fırsatı.
Kargo alıcıya aittir.