Öncelik ile herkese merhabalar diliyorum.
Bir çok farklı forum sitesine üye biri olarak bilgi paylaşımını seven biriyim. Gerçi elimize mesleği alınca biraz boşluyoruz ister istemez.
Neyse şu an Giresun'da devlet memuruyum memleketim Bolu tayin taleplerim boşa çıktığı için bir türlü memlekete gidemiyorum. Bu süre zarfında da bir çok hobimden geri kaldım. Yine de bu durumdan istifade etmeye çalışıyorum internet ortamında farklı hobiler edinmek için çabalıyorum. Bazı iş ve işlemlerin mantığını öğrenmeye çalışıyorum. Çünkü benim neslim daha çok hazırı tüketmeye yönlendirildi diye düşünüyorum bu yüzden bitki yetiştirme, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda olabildiğince bilgi sahibi olmak istiyorum. Kişi işin içine girince doğaya olan saygı ve sevgisi daha da artıyor diye düşünüyorum.
Bu nedenledir ki arıcılık sektörüne bakış açımı değiştirip nedir bu işin aslı dedim ve forum sitenize rastladım ve mutlu oldum çünkü forumlar samimidir.
Herkesi şimdiden saygı ile selamlıyorum.
Forumlara aşina biri olarak sabit konular da olan ama yeni gelenler tarafından defalarca sorulan soruları sormamak adına gerekli terimsel bilgileri öğreneceğim işin özüne girdiğim de özel soruları soracağım.
E5823 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi