Sanırım daha önce uygulamayla ilgili eğitim almadınız.
Küçük bir yerde uygulama eksikliği olunca sonucu etkiliyor.
Uygulamayı görüp kendiniz de denediğine göre hatalar azalacaktır.
Başarılı olursan bizlerde seviniriz.
Murat hocam orada özellikle dikkat ettim kanül ucunun 2 mm girmesi yetiyormuş ben ise çok fazla ilerliyormuşum, Aziz hocanın uygulamasında gözlemlediğim kadarıyla o kadar hassas davranıyor ki analara, ne zedelenme nede hırpalanma olmasinin pek ihtimali kalmıyor.
Bende bu sefer aynı hassasiyeti göstermeye çalıştım. Aziz hocanın uygulamasi kadar başarılı olmasa da yinede yakın seviyeyi bu sefer yakaladığımı düşünüyorum...
En azından bu sefer analar sağ yaşıyor 8 _ 10 güne kadar netleşmeye başlar uygulama neticesi...
Evet hocam daha önce eğitim almamıştım internetten videolar izleyerek, sunitohumlama ile ilgili yazılar okuyarak, vede Vasfi Gercer in yapay tohumlama isimli kitabından birşeyler öğrenmeye çalışarak uygulama yapmıştım, başarılı olamamıştım.
Aziz Gül hocam MKÜ de sunitohumlama ile ilgili 5 günlük eğitim ve sertifika veriyor normalde yaz sezonu içinde...
MKÜ de 3 hafta önce sunitohumlama yaptığı dönemde ricacı oldum sağolasın oda yok demedi, yanına gidip eksikliklerimi görme fırsatım oldu....
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi