0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakan bey yeni kraliçen hayırlı olsun, dellalla aynı mevsimi yaşıyorsanız verim alırsınız,ama mevsim farklı ise.......
bu arınının ırkı karniyol değil hakan bey,bilginize sunarım,anadolu arısına benziyor..
Abi ama hakikaten italyan belfast kırmasına da benzemiyor bunlar Anadolu arısına benziyor Hakan abi Memelerin tutma oranı hakikaten çok az olmuş Hakan abi Birde ıslak dene istersen ? Bakalım ne kadar olacak tutma oranı , başlatıcının güçü ne alemde bu arada ?
Halil Bilen hoca tutma oranının artması için eskimesi biraz mumlanması gerekir diyor. Yani normal ozaman.
bana göre bu konularda en sağlıklı iş jenter..
jenter bir sonraki adım bizim için daha çooook acemiyiz İsmail bey Ama seneye inşallah onu da deneriz .
aslında jenter acemi işi, sizin yaptiğınız transfer usta işidir, ama bana göre bir larvanın yatagından alinıp başka yatağa tasınması dogru degildir ana ari uretimi için,süt işi icin bişey diyemem cünku 4 gun sonra o kurtcuk atılacak,jenterde larvayı yatagıyla beraber tasıyinca o muhteşem kraliçeyi hedeflerken daha garantili olur bence..SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yavruyu taşımadan, yavruyla birlikte işçi gözünü kesip hedef kovandaki çerçeveye mumla tutturulsa, arılar bakmıyor mu acaba bu yavrulara? niye zor olanı yapıyoruz mesele?bu da bi fikir.