Arazide gün boyu kalıyorsanız: Güneş Enerjisi paneli olmadan yada akü olmadan da güneş enerjisinden faydalanarak yapıştırabilirsiniz.
Yatay vaziyette telin üzerine temel peteği koyunuz çimenlerin üzerine, güneş zaten eritip yapıştırır tele yarımsaat-1saat geçmeden. Güle güle kullanın.
Muammer Bey,
Yazmıyayım yazmıyayım dedim ama dayanamadım bende yazayım artık. ,
Arkadaşların size olan tepkisi şu bilmediğiniz konularda doğruymuş gibi yazılar yazıyorsunuz.
Tamam çevrenizde güvendiğiniz birilerine soruyor olabilirsiniz ama belki o güvendiğiniz kişiler de yanlış biliyordur.
Dikkat ettiyseniz bizler genel olarak ya uygulamalarımızı paylaşıyoruz yanlışımız varsa ustalarımız uyarsın bizi istiyoruz veya kafamıza takılanları soruyoruz ki bilgisi ve tecrübesi olanlar bizi aydınlatsın istiyoruz.
Yapmış olduğunuz yorumlarda doğru olan bilgi de var yanlış olan bilgi de var işte en tehlikelisi bu çünkü burayı takip eden birçok acemi yanlışı doğru diye yapabilir ve sonuç hüsran olabilir.
Onun için tecrube etmediğiniz ve doğruluğundan tam emin olmadığınız şeylere tercube sahibi gibi yorum yapmasanız daha iyi olur.
Biçok arkadaşın yaptığın yorumlardan yakaladığı yanlış bilgiler olup bunlardan dolayı senin yorumlarına çekimser baktığı olmuştur oluyordur, mesala ben yaptığın yorumlarda "yemliğe petek parçaları koyulduğunda arılar ordan alıp kullanırlar dediğinde " yorumlarına mesafeli olmam gerektiğimi anladım.
Eminim iyi niyetle yapıyorsun bunları ama bu forum ortamında insanların birbiri ile surekli uyarmaları açıkçası pek hoş olmuyor.
amacım kırmak değil asla Umarım anlatabilmişimdir.