Gönderen Konu: Hakan Kayhan Arılığı  (Okunma sayısı 68990 defa)

HAKAN İNANÇ ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sebahattin Demirci

  • İşçi Arı
  • ****
  • İleti: 320
  • Yer: Samsun
    Yaş: 46
  • Arıcılık Şekli: Amatör
  • Arıcılık Tecrübesi: 1-5 yıl
  • Kovan Sayısı: 9
  • Rakım: 350
Ynt: Hakan Kayhan Arılığı
« Yanıtla #1140 : Ağustos 19, 2019, 11:04:28 »
Güzel görüntüler.
Ambalajlama süper, yanlardaki küçük parçaları koymasan da olurmuş sanki Hakan bey. Kolay gelsin.
Evet, bir gözsüz akrep ve ayaksız bir yılan gibi haşerata mağlûp olan insana bir küçük kurttan ipeği giydiren ve zehirli bir böcekten balı yediren, onun iktidarı değil, belki onun zaafının semeresi olan teshir-i Rabbânî ve ikram-ı Rahmânîdir.

Çevrimdışı yasinyusufyaman

  • Ana Arı
  • *****
  • İleti: 1967
  • Yer: ISPARTA-GÖLBAŞI KÖYÜ
    Yaş: 30
    • BLOĞUM
  • Arıcılık Şekli: Meraklı
  • Arıcılık Tecrübesi: 1-5 yıl
  • Kovan Sayısı: 15
  • Rakım: 800
Ynt: Hakan Kayhan Arılığı
« Yanıtla #1141 : Ağustos 19, 2019, 15:34:29 »
Yarım ballıklardan petek alması çok güzel oluyor abi.
Lokum gibi bal maşallah.
Bereketli olsun, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
Bal arısının hilkati, kudret-i İlâhiyeye isnat edilmezse, nihayetsiz müşkilât olur.

Çevrimdışı Murat AKIN

  • Genel Moderator
  • Ana Arı
  • *****
  • İleti: 11979
  • Yer: Tekirdağ
    Yaş: 72
  • Arıcılık Şekli: Amatör
  • Arıcılık Tecrübesi: 20 yıl üstü
  • Kovan Sayısı: --- adet kayıtlı
  • Rakım: 74 metre
Ynt: Hakan Kayhan Arılığı
« Yanıtla #1142 : Ağustos 19, 2019, 21:53:11 »
Petekli bala çalışmak için ayrı bir işlem gerekiyor.

Balı akıtmadan pazarlamak için en uygunu seksiyon çerçeveler veya kasnaklarla oluyor.

*****************************************************************************

Bozuk para ile uğraşmamak zor olur, küsüratlı bal gramlarını tam yapmak için yanına görüntüyü bozmayacak kadar çok az süzme bal koyabilirsin, gramı ayarlanmış olursunuz.

Çevrimdışı süleymann

  • Ana Arı
  • *****
  • İleti: 1229
  • Yer: Ankara-Yakacık-Yenimahalle
    Yaş: 40
  • Arıcılık Şekli: Amatör
  • Arıcılık Tecrübesi: 1-5 yıl
  • Kovan Sayısı: 17 kovan
  • Rakım: 1100
Ynt: Hakan Kayhan Arılığı
« Yanıtla #1143 : Ağustos 19, 2019, 22:35:56 »
bereketli olsun hakan bey  ;)

Çevrimdışı bestofwesd

  • Ana Arı
  • *****
  • İleti: 1510
  • Yer: Bursa / Kurtul Köyü
    Yaş: 44
  • HAKAN KAYHAN
  • Arıcılık Şekli: Meraklı
  • Arıcılık Tecrübesi: 1-5 yıl
  • Kovan Sayısı: 10
Ynt: Hakan Kayhan Arılığı
« Yanıtla #1144 : Ağustos 20, 2019, 13:41:30 »
Maşallah abi bereketli olsun.
Sirlama işi her arida farkli.bizdede karniyoller cok guzel sirlama yapıyor.

Özercim İtalyanın fotosunu ekliyeyim ondan sonra sır güzelliğinden bahsedelim :)))

Bereketli olsun hakan paketlemesi özenli olmuş

çok sağolasın eksik olma arkadaşım

Güzel görüntüler.
Ambalajlama süper, yanlardaki küçük parçaları koymasan da olurmuş sanki Hakan bey. Kolay gelsin.


Sebahattin bey koyduktan sonra bende pişman oldum :)

Yarım ballıklardan petek alması çok güzel oluyor abi.
Lokum gibi bal maşallah.
Bereketli olsun, Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.

sağolasın hemşerim eksik olma aynen katılıyorum sana

Petekli bala çalışmak için ayrı bir işlem gerekiyor.

Balı akıtmadan pazarlamak için en uygunu seksiyon çerçeveler veya kasnaklarla oluyor.

*****************************************************************************

Bozuk para ile uğraşmamak zor olur, küsüratlı bal gramlarını tam yapmak için yanına görüntüyü bozmayacak kadar çok az süzme bal koyabilirsin, gramı ayarlanmış olursunuz.


Çok haklısınız hocam seneye bu yönde çalışmalarım olacak sanırım...

ilave parçaları koyunca görüntü kirliliğinden bende rahatsız oldum , dediğiniz gibi süzme bal ekleyerek gramajları tamamlayacağım...

bereketli olsun hakan bey  ;)

sağolun Süleyman bey eksik olmayın
sorgulamayan insan cahildir sorgulatmayan ise zalim

Çevrimdışı Furkan Güner

  • İşçi Arı
  • ****
  • İleti: 320
  • Yer: Ankara
    Yaş: 26
  • Arıcılık Şekli: Amatör
  • Arıcılık Tecrübesi: 1-5 yıl
  • Kovan Sayısı: 8
  • Rakım: 1490
Ynt: Hakan Kayhan Arılığı
« Yanıtla #1145 : Ağustos 20, 2019, 13:50:33 »
Maşallah abi, bereketli olsun. Çok güzel görünüyor. Italyanların sırlamasını gerçekten merak ettim.
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olur...

Çevrimdışı bestofwesd

  • Ana Arı
  • *****
  • İleti: 1510
  • Yer: Bursa / Kurtul Köyü
    Yaş: 44
  • HAKAN KAYHAN
  • Arıcılık Şekli: Meraklı
  • Arıcılık Tecrübesi: 1-5 yıl
  • Kovan Sayısı: 10
Ynt: Hakan Kayhan Arılığı
« Yanıtla #1146 : Ağustos 20, 2019, 15:35:45 »
Maşallah abi, bereketli olsun. Çok güzel görünüyor. Italyanların sırlamasını gerçekten merak ettim.

çok sağolasın  Furkan . Belki sizler beğenmiceksiniz ama ben çok beğendim
hele bi çekeyim de :) fotoğraf üzerinden ilerliyelim :)))
sorgulamayan insan cahildir sorgulatmayan ise zalim

Çevrimdışı bestofwesd

  • Ana Arı
  • *****
  • İleti: 1510
  • Yer: Bursa / Kurtul Köyü
    Yaş: 44
  • HAKAN KAYHAN
  • Arıcılık Şekli: Meraklı
  • Arıcılık Tecrübesi: 1-5 yıl
  • Kovan Sayısı: 10
Ynt: Hakan Kayhan Arılığı
« Yanıtla #1147 : Ağustos 22, 2019, 19:39:28 »
Bal kesim ve paketlemesininin 2. Videosunu çektim.

İzlemek isteyenler buyrun..

https://youtu.be/gRg44qM-P3Y



SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorgulamayan insan cahildir sorgulatmayan ise zalim

Çevrimdışı bestofwesd

  • Ana Arı
  • *****
  • İleti: 1510
  • Yer: Bursa / Kurtul Köyü
    Yaş: 44
  • HAKAN KAYHAN
  • Arıcılık Şekli: Meraklı
  • Arıcılık Tecrübesi: 1-5 yıl
  • Kovan Sayısı: 10
Ynt: Hakan Kayhan Arılığı
« Yanıtla #1148 : Ağustos 22, 2019, 19:42:05 »
Meşhur italyanın sırlaması
Buyrun arkadaşlar...

Yorumlarınızı bekliyorum...



SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorgulamayan insan cahildir sorgulatmayan ise zalim