ARICILIK KAYNAKLARI > Yabancı Siteler

Pudra şekeri ile varroa tesbit ve sayımı.

(1/2) > >>

hatkobi:
 http://www.extension.umn.edu/honeybees/components/pdfs/posters/varroamites_155.pdf
 Ben belki uygulayamam,ama araştırma merakı.Paylaşıyorum.Esen kalın.

hatkobi:

Değerli kardeşlerim;
Yanlış anlaşılmasın.Ben her şeyi ile batı sevdalısı değilim.Ben muasır( Çağdaş) medeniyette medeni olan her şeye meraklıyım.Nereden,hangi yönden olursa olsun.İnternet ortamındada oturduğum yerde araştırma imkanı buluyorum.Bu demek değilki her şeyi noktasına kadar kabulleneceğim.Kitap okumadan,kendimi belirli bir seviyeye getirmeden balıklama atlamış değilim.Mesela GOOGLE simgesinde bugünün,X ışınının bulunuşunun 125.nci yılı yazıyor.Merak ediyorum.
  Bulduğum ilginç konular belki daha güzel konulara vesile olur diye paylaşmaya çalışıyorum.Güzellik,yararlılık ve iyilik nerede ise ben oradayım.Sizlerinde aynı düşüncede olduğunuzdan eminim.İçten saygı ve sevgilerimi sunarım.Hep ileriye.

Şefik BAL:

Bütün kalbimle can-ı gönülden size katılıyorum...devamını diliyorum...Allah razı olsun
sevgi ve muhabbetlerimle

hatkobi:
 Çok teşekkür ederim. Sağlığınıza duacıyım.

Teknomed:
Sayın Hatkobi, şuan paylaştığınız konuyu okuyunca, konuyla ilgili duygu ve düşüncelerime tercuman olduğunuza şahit oldum. İnanın hoşuma gitti. Konuya hassasiyetinizden ve paylaştığınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim. Faydalı bir konu olduğunu düşünüyorum. Varroa ile mücadelede yardımcı bir methot ve uygulama olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git