Sayın Mehmet Günçünal Hocam,o kadar haklısınız ki.1976 yılında başladım arıcılığa,balı satamadığım için üç defa arıcılığı bıraktım.Şekerlimi-şekersizmi?Şekeri azmı koydun,çokmu koydun derken insanı yıldırıyorlar.Ama şimdi sekiz yıldır emekliyim,yapacak başka işim yok,az çok çevremiz de oluştu,iyi kötü götürüyoruz ama gerçekten şekersiz balın tadı yok.Şekerli olsa hem arıcıyı kurtarıyor,hem tüketiciyi ve tabiiiki taraf için de tatlı oluyor.tabii tüketicimiz bal yerine tatlı bir sıvı yiyecek o kadar. Bu arada Erzurum,Sivas bölgelerinde bazı arıcıların glikoz verdiğini öğrendim,çok üzüldüm.Bu millet te sahipsiz,arıcılar da.Saygılarımla.