0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Balık mevsimine şu canlı forumu tekrarlayalım, Serkaaaaaannnnnnnn iş başıııııııııı...
lüfer mevsimi yapalım şu işi nasılsa serkanın işi yok yerken ceker fotoları lüfer yerken ceksin bali=)
Ay işini Bekir abi halletti haydi Zonguldak gün belirleyelim...
Çok hızlısınız maşallah.Güneyköy'de buluşanlar birbirlerini henüz özlememişlerdir.Biraz arası soğusun da özlem artsın.
İbrahim bey Kasım ayındaki Zonguldak geneli bir forum olacak genel forum 2013 te inşallah,Ama gelmek isteyen tüm dostlarımıza yüreğimizde kapımızda 365 gün 7/24 hep açık...
Arkadaşlar 2011 yılından beri arıcılık yapmaktayım. Forum üyeliğim ise 2012 yılına dayanmakta. O tarihten bugüne forumu ve paylaşımları zaman zaman takip etmekle birlikte aktif olarak paylaşımda bulunmadım. Mevcut kovan sayım 10. Bu sene nasipse 20 yapmayı düşünüyorum. Ben ilinize gecen yıl yani 2014 yılında gelmiş bulunuyorum. Asıl memleketim Manisa. 2000 yılından 2014 yılına kadar Balıkesirde görev yaptım. Şu an Zonguldak Bölge Trafiğe bağlı olarak. Alaplı ilçesi ekibinde trafik memuru olarak görev yapmaktayım. Hepinizle tek tek tanışmak isterim. Yolu düşenler uğrarsa sevinirim. Tel numaram 0505 645 0030. LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi