hepinize çok tşk ederim.
evet kısaca kendimi tanıtayım,
ismim mehmet kımır, safranboluluyum, ankarada ikamet ediyorum. jandarma astsubayı iken rize, ağrı, sivas, elazığ, çanakkale, siirt, ankara ve enson şırnakta görev yaptım. ocak 2011 ayında emekli oldum, binşükür sağlık ve mutlu birşekilde Allah emeklilik nasip etti, arkadaşlara da emekli olmak nasip olur inşalah,
arıcılığa, meslek hayatımda birçok arıcı ile karşılaştığım için her zaman ilgimi çekmişti, emekli olunca da boş durmak bize yakışmaz bu arıcılığı öğreneyim dedim. zaten doğayı çok seviyorum. fırsat buldukca doğa yürüyüşlerine katılıyorum. fırsat buldukca kendi çapımda kamp yapmayı seviyorum. bu yüzden arıcılık tam bana göre diye düşünüyorum. inşallah öğrenebilirsem yavaştan yavaştan başlayacağım bu işe
ankarada kürşat beyin yanında kurs alıyorum. (Angara arıcılık) çok ilgili ve bilgili bir kişi bu arada da ismi geçmişken kendisine çok teşekkür ediyorum. karşılıksız birçok kişiye bu arıcılığı öğretmiş ve sevdirmiş. böyle insanlar çok zor bulunur hele hele böyle bir zamanda, ankara il tarım müdürlüğü ile de görüştüm kurs için dilekçe vermek gerekiyormuş, yarın nasip olursa gidip dilekçemi vereceğim. onlarında vermiş olduğu arıcılık kursuna katılacağım,
forumdaki tüm arkadaşlarıma, abilerimize, hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım. selamlar. 5054887765