0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mustafa abi seçim öncesi 6 katı çıkmışsın bir çırpıda maşaaallah
Uygun zamanda dik kovanın kuluçka bölgesinin tam ortasından bir çerçevenin resmini görebilir miyiz?
Alıntı yapılan: YAMAN - Haziran 10, 2011, 19:41:45mustafa abi seçim öncesi 6 katı çıkmışsın bir çırpıda maşaaallah Yaman o görünen meşhur DİK KOVAN secimide beklemez içide beklemese cıksa katları mahcup olaçaklar var Dualarınıza amin diyorum. Arıcılık için uygun bir yer ,etrafımıza arıcılar geliyor kestane ve ıhlamur zamanı.Meşhur akbaba köyü üç dört kilometre mesafede arıcılarıda meşhurdur. Manzaraları sabah çektim,anayol bana ikiyüz metre ,meyvelikler,ıhlamur ve kestane birazda akasya,etrafımda var ve kilometrelerce bir alan. Bekir kırktan fazla boş kovan var vakit bulursam şöyle büyükçe bir arılık kuraçağım görsel olsun Arıcılık güçlü arıyla yapılır,bunu anlamak ve arıları hazırlamak öncelikli vazifemiz ,her gün daha iyisi olaçağım inşaallah.
Bende gecekondu kovanları devreye soktum...1 kovan ne olur ne olmaz boşta duruyor...Kovanım olsa, ne arı bölerim şimdi, hem de en iyi ana arılar şimdi kutucuklarda yatıyor...
mehmet abi bende ne okadar kovan nede sermaye var nerdeyse oğul dala cıkınca gidip kovan alıcaz ama icimdeki şu arı sevdası coğaltma hırsı istemesemde coğalıyor emekliliği yakalarsak ozaman kota yok işallah selamlar