Aslında çok garip bir hikaye oldu bu kitap ile tanışmam.
Elime geçmesi ise bam başka bir hikayeye konu olur.
Ama bir şekilde edindim kitabı.
Çokda iyi oldu.

Bu ayın başında Paris’te 16′ıncısı düzenlenen Gourmand World Cookbook Awards 2010′da (Uluslararası Dünya Yemek Kitapları Ödülü) ödüller sahiplerini buldu. 50 ülkeden 200′den fazla yayıncı, 4 bin yemek kitabını tanıtmak için festivale katıldı.
Finale kalan kitaplar, Paris Folies Bergère’de düzenlenen gecede sahiplerini buldu. Türkiye’den beş yazar ödülle ülkemize döndü.
Konular Kategorisinde “Tek Konu” alanında Nilhan Aras, “Ballı Yazılar” ile dördüncü oldu.
http://www.aricilik.gov.tr/haberduyuru/haber/balliyazilar.htmlBu değerli çalışma için Nilhan hanımı ve kitaba yazı ve çalışmaları ile destek olan bilim insanlarını tebrik ediyorum.