Bilgiye ihyacımız var buradayız.
Bilgiye ihtiyacınız var, buradasınız.
Birileri sizin bilmeyerek düşünmeyerek de olsa yapmış olduğunuz olumsuz bir davranışınızı
Düzeltmeniz için söylediğinde hemen savunmaya geçmek zorunda mısınız.
Birde forumdan soğutuyorsunuz diye üstelemek.
Bilgiye ihtiyacı olan sensin kardeşim. O zaman soğumak senin hakkın değil.
Düzeleceksin, çabalayacaksın. Yok beni böyle kabul etmenizi isterim, yok soğutuyorsunuz filan
Bunlar boş iş.
Senin bu bilgiye ihtiyacın varmı ?
Bir misafirliğe, gezmeye bile giderken bazı kurallara uyuyor musun?
O zaman bulunduğun bu ortamada uyacaksın.
Uyarılar seni yermek küçük düşürmek için değil.
Bunu da mı anlamıyorsun?
Sadece daha anlaşılır, daha bilgi dolu, daha verimli bir paylaşım için buradayız.
Sözlediğim sözler günlük hayatında da geçerli.
Yok öyle forumdan soğuttun, beni böyle kabul et filan.
Akşama kadar 5-7 yaş grubuna arıyı arıcılığı anlatmışım onlarda bile böyle kapris yok yahu.
Kızma sakın
Söylenen şeylerin senin için olduğunu ne zaman anlayacaksın Kadir.
Sözüm meclisten dışarı ineği bile sağmanın üsülü var.
Güm diye memesinin altına kovayı koyup, pat diye sıkarsan süt çıksın diye yersin tekmeyi.
Ama birde şöyle boynunu okşayıp güler yüzle yavaş yavaş yaklaşırsan, canı yanıp ayağını
Kaldırdığında dahada dikkat edersen sütü sağarsın.
O sütü dikkatli taşımazsan dökülür.
Dikkatli işlemezsen kesilir.
Ama hepsine dikkat edersen peynirde yaparsın yoğurtta.
Her şey senin ellerinde kardeşim.
Kapris yapıp küsersen, bilgisiz geçireceğin zamana yazık.
Uygulamalarına dikkat edersen senin için iyi.
Öyle kırgınlık küslük olur mu burda. Hele ki senin gibi genç bir arkadaşla benim aramda
Olmaz olmamalı.
Bize yakışanı yapmalıyız. Sen karar ver şimdi küsmek mi bize yakışan şey.
Zaman zaman bende çok sert tepkiler, uyarılar alıyorum.
Ama aynı anda hatamı düzeltmek için gereğini yapıyorum.
Biliyorum ki bu benim iyiliğime.
Benimde söylediklerim senin iyiliğine.
Saygılar.
Benim amacım kimseye sıkıntı olmadan forumda bir şeyler öğrenmek kendi yağımda kavrulmaktı...
1 kovan arı ile kimseyi kırmayada çalışmadım, üzmeyede ,kimseyi sıkıntı olmayada
ben bu foruma ilk okurken acemi biri olarak resim görselliğinin fazla olduğu yerleri daha fazla anlamışımdır (belki bu sadece benim için bir sorundur)
Bu forumda herkesten Allah razı olsun yardım etmeye çalıştılar ama ABDULLAH BULCA abimin hakkını ödeyemem o daha fazla yönlendirdi beni
Üye olurken Forumda "resimli yazı yasakdır" diye bir madde yoktu galiba...
Hüseyin abi belki sizlerdeki forum kullanma özellikleri benim yaptıklarımla çakıştı
BELKİDE ARICILIĞA BIRAKMALIYIM:( sizlere yük olduğumu hissettim
Yarından itibaren arılarımı, arılardan anlayan birine öylece vereceğimKimseye kırgın değilim
Sadece kendime kızıyorum tavşanla kaplumbağa yarışmayacağını bilmeliydim
Burda duygumu ve karşıdakilerin duygularını önemsememiş, anlayamamış konuma geçtim galiba
YOLUN SONUNA GELDİK ALLAH BİLİYORKİ HİÇ KİMSEYİ KIRMAYA ÇALIŞMADIM İÇİMDEKİ ÖĞRENME HEVESİ BAŞKALARINI KIRACAKSA YA DA ONLARIN ZITTINA KONUŞUYORMUŞ GİBİ İMA VERECEKSE O ARIYI DEVRETME ZAMANI GELDİ DEMEKTİR...KENDİ BALIMIZI ÜRETMEYECEĞİZ BELKİ, ALDIĞIMIZ O BALLARDA Kİ EMEĞİ GÖRMEYE ÇALIŞACAĞIM
...