0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah sevdigi kuluna once esegini kaybettirir sonra buldururmus. Allah kolaylık versin.
Mahşallah numan abi hayırlı sezon geçirmen dilegile .
MaşAllah Numan, Allah işini rast getirsin. Şimdiden oğul antremanına başlasan iyi olacak galiba
numan bey maşallah. Allah bereketini artırsın
Bugün öğle arası incileri kontrol ediyim dedim, güçlü olan kutuyu kaybetmişiz sanırım açlıktan söndü, geçen krem durumundaki donmuş ballardan koymuştum hiç dokunammışlar yada soğuktan dokunamadılar arılar uyuşuk vaziyette çerçeve üzerinde duruyor., bir kısmı dökülmüş. Bu arada her hangi bir yavru faaliyetinde de bulunmamışlar. Zayıf kutuda da durum stok durumu kısmen aynı idi fakat ana arı faaliyette kapalı yavrusu filan var. Allahtan yetiştik ona şerbet verdim keklede destekledik bakalım onu kurtarabilecekmiyiz. 2 kutuda kasım aynıda anasız kaldı, 2 sindede joker vardı.
sönen kovan için üzüldüm numan bey inşallah diğer kovan müdahaleniz ile problem olmadan baharı görür
Numan,kolay gelsin,çerceveler,kovanlar,hayırlı bereketli olsun.
Numan kolay gelsin hayırlı bereketli bir sezon olsun. Tel gerdirmelerde su teli sıkıştiran 2 metal dişliyi sanırım kullanmiyorsun resimde fark edememiste olabilirim eğer kullanmiyorrsan bence kullanmalisin cok daha fazla gerginlik ve mumu tutan daha fazla yüzey sağlıyor..