Gönderen Konu: Arı Ekmeği Üretimi  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mhamurcu

  • Larva
  • **
  • İleti: 78
  • Yer: Kayseri
    Yaş: 41
  • Mehmet Hamurcu
  • Arıcılık Şekli: Meraklı
  • Arıcılık Tecrübesi: 1-5 yıl
  • Kovan Sayısı: 12
  • Rakım: 1350
Arı Ekmeği Üretimi
« : Nisan 28, 2018, 00:10:24 »
Merhaba arıcı dostlarım. Arı Ekmeği üretmek için çalışma yapanınız var mı? Varsa nasıl bir teknik ile üretim yapıyorsunuz?

Çevrimdışı balık

  • Ana Arı
  • *****
  • İleti: 957
  • Yer: Balıkesir - Merkez
  • Arıcılık Şekli: Amatör
  • Arıcılık Tecrübesi: 10-15 yıl
  • Rakım: 190
Ynt: Arı Ekmeği Üretimi
« Yanıtla #1 : Nisan 28, 2018, 20:42:22 »
Bir dönem polen dolu çerçeveleri kesip satmaya çalıştım.

Müşteri bulmak zor. Deneme gönderdiklerim beğendiler, satın alan pek olmadı.

Kabartılmış peteği kestiğimiz için maliyeti yüksek.

Dondurulmuş polenleri bile rahat satamadığım için şu an ticari olarak polen dahi toplamıyorum.

Kendimi ve arıları üzmeye değmez.
Zeki insanları severim. Uyanıkları ise asla...