30 ağustos zafer bayramı

30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun

lütfen amacı dışına taşımayalım

Ruhları şad olsun…

Zafer bayramımız kutlu olsun… Şehitlerimizin ruhları şad olsun…

Atalarımızın ruhları şad olsun…

Bu vatanı bizlere emanet eden
Aziz Şehitlerimizi minnetle, Rahmetle anıyoruz.
Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Zafer bayramimiz kurtulsun atalarımızın ruhları şad olsun

İnasının tarihinin şanlı olması ne güzel.

Bize tam bağımsızlığın kapısını açan isimsiz kahramanların ruhları şad olsun…

Şu ana kadar kimse yazmamış, ilk ben yazayım…

Başta ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi, bir 30 Ağustos’ta daha, şükran ve minnetle anıyoruz. TÜRK MİLLETİ’NİN 30 AĞUTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Ulu önder ATATÜRK, silah arkadaşları ve bütün isimsiz kahramanlarımızı minnetle anıyoruz.

Yaşasın bize kalan en değerli emanetler:Vatanımız ve Cumhuriyetimiz.

Başka bir zafer yazmak zorunda kalmayacağımız, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında inşa edilecek aydınlık yarınlara varmak dileğiyle.
Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Dost Selamlarımla …

atalarımızın ruhu şad olsun

30 Ağustos Zafer bayramını bizlere yaşatan Gazilerimizi minnetle, Aziz Şehitlerimizi de Rahmetle anıyorum… Ruhları şad olsun…

Allahım onlardan razı olsun,onlar toprağa düşmeselerdi bizler bu kutsal toprakların üzerinde yaşayamazdık,bizlere haklarını helal eylesinler helalleşmek için onlara layık olmalıyız.

Zafer bayramımız kutlu olsun. Atatürk başta olmak üzere, bu zaferin mimarlarının ruhları şad olsun. Onları minnet ve şükranla anıyorum.

Bize vatan topraklarını hediye eden şehitlerimize, ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşlarına ve bütün kahramanlarımıza minnettarım.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Ulu önder ATATÜRK, silah arkadaşları ve bütün isimsiz kahramanlarımızı minnetle anıyoruz.

30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun…

Türk ulusunun istiklâl, özgürlük ve bağımsızlık davasının bu büyük zaferi kutlu olsun!

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan görevine hiç bir karşılık beklemeden koşan bütün şehit ve gazilerimize rahmet diliyorum.

Zafer bayramını bize hediye eden ve emeği geçen ecdada Allahtan rahmet diliyorum.

Sonsuz şükranlar.