Ankara Forum Kullanıcıları İlk Tanışma Toplantısı

Zaten gelen sayısıyla orantılı tekrar programlar yapılır…
Bu arada aklımıza geldikce yapılabilecekler yazılırsa bir harman yapıveririz maksat iyi bir program olsun…

Katılımcı sayısından ziyade program çok sıkışık, koştur koştur olmasın bence.

Hacı Bayram camii + Kahvaltı + Anıtkabir ziyareti + Öğlen Yemeği + Ayaş

şeklinde bir program yapılırsa daha rahat , tanışma/kaynaşma/sohbet/bilgi paylaşımı açısından daha iyi olur düşüncesindeyim.

Bekir abi’nin rota çok güzel olmuş…

Hele şu Zonguldak Birlik yaptığı merkezin açılış tarihini belirlesin de…

Ona göre sonbaharda bir Ankara yakışır.

Aliihsan teşekkür ederim hoşbulduk sende hoşgeldin

Arkadaşlar kusura bakmayın bilgisayarla fazla aram yok yardım almadan beceremiyorum

Kadir çakır bey ben mayısın ortalarında sivas şarkışla ortaköy deyim

aliihsan ve cemal bey hoş geldiniz

ben genelde sıkışınca forma başvuran sadece okuyan biriydim halil beyin beni de arayın yazısından sonra istemi bey aradı beni. tanıştık çok memnun oldum inşallah diğer arkadaşlarlada en kısa zamanda tanışırız.

Sonbahar geç olmaz mı? ilkbahar da, işlerin/işlerinizin nispeten daha az olduğu, bir tarih belirlense nasıl olur ? Maksat ara soğumasın. O bakımdan yani :wink:

Muammer Polat bey hoşbulduk teşekkür ederim

Bekir Sıtkı Gürler bey hoşbulduk teşekkür ederim Bekir Sıtkı bey bahar mevsimi arılarla ilgilenme zamanı oldugu için en iyi zaman sonbahar

Baharda bir arılık ziyareti ayarlayalım sana Bekir abi. Düşüncelerin değişecektir.

İlkbaharda, işlerin/işlerinizin nispeten daha az olduğu bir tarih yok ise yapacak birşey yok tabii ki ! Geç olsun da güç olmasın …

muhammer bey hoş bulduk

Ali İhsan Abi , Cemal Abi hoş geldiniz

Ali teşekkür ederim hoşbulduk

Aliihsan Bey Cemal Bey Angara lılar hoş geldiniz.

uygun bir zamanda olursa ben de kırşehirden gelebilirim.

hoş bulduk hocam

ali bey hoş bulduk :slight_smile: :slight_smile: