40 yaşındayım.
Antalya merkezde oturuyorum.
Arıcılığa uzun yıllardır merakım var.
Ücretsiz olarak merkeze yakın arıcılarımıza zaman zaman yardım edip arıcılığın detaylarını öğrenmek istiyorum.
Yanınıza tecrübesiz bir arkadaş arıyorsanız görüşelim.
Arılardan korkmam, panik bir adam değilimdir.
İş tecrübem turizmle alakalıdır.
Operasyon ve organizasyon ağırlıklı bir geçmiş tecrübem vardır, dijital teknoloji ve pazarlama kanallarında ustayımdır.
internet ağırlıklı çalışmalarınızda da ihtiyacınız olursa ve yeterli vaktim olduğunda yardımcı olmak isterim.
Şu an hali hazırda uluslararası kendi işlerimle ilgileniyorum.
En azından bir kişinin konuya ilgi duyduğunu görüyorum.
Kendi adıma güzel bir gelişme.
Ben iş aramıyorum farkındaysanız, ben arıcılara zaman zaman ücretsiz yardım edebileceğimi belirttim.
Yardım ederkende işin inceliklerini öğrenmek istiyorum.
Bir hevesle bu işe başlayıp yarım bırakmaktansa zorluklarınıda bire bir görmek istiyorum.
Konu bundan ibaret.
Arıcılığı yerinde öğretmek isteyen veya gel bana arada sırada destek ol diyecek birisi çıkacaktır muhakkak.
Bu tarz çalışmaların dünyada değişik örnekleri var.
Bende farklı konularda zamanında dünyanın çeşitli ülkelerinde bu tarz projelere katıldım.
Konuyu tekrar toparlamak gerekirse, Antalya merkeze yakın bölgelerde arıcılık yapan arıcılara ücretsiz olarak belli aralıklarla yardımcı olmak istiyorum.
CAMBO ben bel ve kalçasında prolem olan biriyim hatta amelyat oldum,keşke istambulda otursaydın bana yardımcı olurdun bende sana arıcılığı öğretirdim tam ardığım vasıflarda birisin.
Mümün abi, sonuçta herkesin belli bir tecrübesi ve bakış açısı var.
Senin risk olarak görebileceğin bir durum bir başkası için doğal bir akış olabilir.
Arıların iğnesiyle bir kaç kez tanıştım daha önce küçükken.
Hala alerji olma durumu var deniliyorsa gider test yaptırırım.
Çılgındağlı, geçmiş olsun abi, bence sende bu konuyla ilgili bir ilan ver, arıcılığa yeni başlamak isteyen birisi sana destek olabilir.
Salih abi, Lara’da oturuyorum. otobüsün geçtiği bir güzergahtaysan benim için sorun olmaz.
Otobüs güzergahındayım .Lara bize biraz uzak..Birde profilinizi güncelleyip yaşınız vb bilgileri yazarsanız,gerçek adınızı söylerseniz daha güzel olur.
Hocam kullanıcı adı maalesef değişmiyor.
Kişisel verilerle ilgili özelden merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Çekinmeyin, Sabıka kaydımıda getiririm.
Sonuçta iyi niyetli bir şeyler yapılmak isteniyor.
Kaygılarınızı ve çekincelerinizi minimize etmek gerekir.
Benim tek amacım bir arıcının yanında bu işlerin detayına vakıf olabilmek.
Haftanın 1 gününü bu işe ayırabilirim.
Artık sonbahar ve kışa doğru giriyoruz.
Bu dönemde ne tarz işler yapılıyor fikrim yok.
Sizin kafanızda ve programınızda yapılacak işler zaten bellidir.
Bir kısmına yardımcı olabilirsek ve aynı zamanda bir şeyler öğrenebilirsek ne mutlu…
Burası bir aile ortamı gibi herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.Sonbahar geldiği için arılar kışa hazırlanıyor.Kışın pek bakım istemez .Öncelikle bu forumu okumaya biryerlerden başlamanız gerekiyor.Koloni yönetiminden başlamanızı tavsiye ederim.Baharda da iki kovan arı alarak başlarsınız teorik pratik beraber olursa daha güzel öğrenirsiniz..
Bu mesajı ben mi anlamadım, arkadaş sadece kendisine işin inceliklerini gösterecek, aynı zamanda iş sahibine de yardımcı olmayı amaçlayan bir mesaj atmış.
İlgi duyduğunu söylemiş, hoşuna giderse arıcılığı yapar, gitmezse hiç başlamaz.
Aynen Timuti, işlerim sebebiyle yakın zamanda kendi projeme başlamam pek mümkün değil.
20 yıldır arıcılığa ilgim var.
Fakat işte şehir ve iş şartlarından dolayı pek mümkün olmadı.
Bende şimdilik bu şekilde bir çözüm ürettim.
Bakalım nasip kısmet.
Antalyada yaşamıyorum ama aslen muğlalıyım,arıcılık camiasına heves edip katılmak isteyen her kişiye işi bilenlerin yardımcı olmasını isterim.İş için yada gezmek için seyahat ederken doğu karadenize artvinin şavşat ilçesine yolunuz düşerse arılığıma sizi misafir ederim.
gelecek olursanız yazın haberleşelim.antalyada epey arkadaşım var bazen bakanlığımızın otellerde eğitimleri oluyor ozamanlar gelme fırsatım oluyor.selamlar
Kokocombo ben aslen Konyalıyım işim gereği bitlisteyim. Burda bal satın aldığım arıcı amca bana arılarına beraber bakarak arıcılığı öğretecek ve 4 tane kovan satın alacağım. Tam senlik senin burada olmanı isterdim. Acemiarıcı Artvin i çok merak ediyorum ama bir türlü gitmek nasip olmadı. Birgün yolunuz düşerse bu taraflara beklerim bende…