Arı Yetiştiriciliği KUrsu

İsmek Fatih/Kocamustafapaşa Kurs Merkezimizde Pazartesi, salı akşam 18:00-21:00 arası derslerimiz başlayacaktır.Sertifika alacağınız branşımıza N.C. fotokopisi ile Kursumuzda form doldurarak kayıt yaptırabilirsiniz.İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin hizmeti olan İsmek’te tüm kurslarımız ücretsizdir.Katılımınızı bekliyoruz.Tel:0212586 60 80

1 nolu mesajınızı yazdığınıza göre sadece bu amaç için üye olmuşsunuz forum’ a. Eğer öyle bir şey yapılacaksa İstanbu da ikamet eden bir çok usta arıcı arkadaşımız var bu işleri yapacak,yinede sağolasınız.

Aleyküm selam…

Bu akşam bu kursa kayıt yaptırdım.konu ile bayağı ilgililer ve sıcak bir ortam.Gelmek isteyen arkadaşlar acele etsinler.Mart sonu gibi başlıyacak.

Kontenjan dolmak üzere.Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar içinde metro ve mamaray la ulaşım gayet kolay.

Son katılım günü 30 mart.

slm;
Ankara’da yakın zamanda açılacak kurs var mı?

tşk.

Mamak halk eğitime bir sor orada kurs olması lazım

mamak halk eğtim merkezinde sincanda ve gölbaşında eğitimler devam ediyor internetten telefonla görüşüp başlamadıysa başlayabilirsin yada bir sonraki kursa dahil olursun

Kızılay’da ikamet ediyorum.
Çankaya Halk eğitim ile konuştum, talep üzerine açtıklarını
ama dewamsızlıktan/ilgisizlikten şikayet ettiler.
Bir daha açmak için hevessiz göründüler.
Tekrar arayın dediler :frowning:

Belediye, Enstitü, İl Tarım Md. ayrı kurslar düzenliyor mu?

Ankara il tarım düzenliyor ama gündüz saatlerde bildiğim kadarı ile mamak halk eğitimde

saat 17:00 den sonra

16.00 da Mamak Halk Eğt.'e telefon ile ulaştım.
Açılmış kurs olmadığını başvuru halinde yeterli sayı olunca açılabileceği bildirildi.

o zaman hemen başvuru yapki sayı tamamlansın