Önce karavanı yapaydık
![]()
Sakın emekli olmayın…
Primlerinizi ödeyin de bizim maaşlar güme gitmesin.
Bekir abi saygılar… ![]()
Merak etmeyin
Daha çalışan ve çalışacak olan çok.
Ucundan kıyısından takip ediyorum toplantı organizasyonlarını.
Kendi adıma her zaman aranızda olmak isterim.
Hele ki forumda hiç yazı yazmayıp sadece okuyan arıcıların birlik başkanlarına yahu bizde bir canlı forum
yapalım dediğine şahit olduğum için forumumuz üyeleri tarafından yapılan toplantı ve organizasyonların
ve bu yöndeki yayınların ülkemizin her ilinde bir bilinç oluşturduğunu açık açık söyleyebilirim.
adam 43 te emekli oldu biz 50 de olucaz hala olmayın diyor tayyip kılıklı herif bu yasa cıkmasaydı ben şimdi coktan emekliydim be
saygı bizden halil bey
İlgili yasa bana da vurdu… Yoksa ben 38 yaşımda emekliydim… (Siz 17 yaşınızda fink atarken ben Malatya yollarındaydım…) :-X
Bekir abi, şu 300-500 kovanı olan arkadaşını merak ediyorum, saygılar o yüzdendi… 8)
arkadaşlar ben istanbuldan benim arılarım varovadan öldü deyipte satılık arı arayan hocalara inanmayın böyle bir cete türemiş bilginize =)
zaten sahibi ölmeyenin arılarını almıyorlar ölücüler
Öldüm yaaa gülmekten…
2 kere körükle duman verdik, bize birliğimiz Ekim’den önce mücadele yapılmaz dedi bizde Ekim’de 2 kere körükle duman verdik ama arılarımız öldü… Arı arıyoruz diyorlar.
Aranan kişilerde nedense varroa ile ilgili bilgi öğrenmek istiyorsanız Arıcılık.gen.tr’yi okuyun diyorlar. Sanki gen.tr okuyanlar varroayı halletmiş gibi.
Onu bunu bırak bize arı konusunda yardımcı ol dendiğinde de 300-500 arısı olan arkadaşlardan bahsediliyor… Kim bu 300-500 kovan arısı olan arkadaşlar?
Ölücü konusu ise bir gerçek… Her toplantıda yoklama yapıyoruz… En yaşlılardan başlayarak… :-*
bende sinirden öldüm nedense biz körük işini bıraktık oksalik asit formik asit kullanıyoruz dedim onuda formun adresini verdim
arısı oğul vermeyen hacının ücbeşyüz arısı varmış E. abide sende var oraya yönlendirecektim adamlar pardon ölücü hocayı
Sevgili Arkadaşlar,
Tanışma toplantısı için anılan yer ve tarih bana uygun düşmektedir. Görüşme Dileklerimle…
Tarih nedir ?
Tarih ve yer tam net değil
Ben daha önce şunu önermiştim.
"Bekir bey haklısınız.
İnşallah bir gün Halil Bey ve yöneticilerimiz geldik gari derlerde bizde şenleniriz.
Ankarada toplantı yapabileceğimiz bir kaç yerle görüştüm.
Bu bir tanışma toplantısı olacağı için rahat hareket edebileceğimiz bir mekan olması yönünde
Bu nedenle benim önerim.
Türk Telekom’a ait Ahlatlıbel Tesislerinde bulunan Telekomevi.
Tesis sorumlusu ile bu gün birlikteydik.
Hafta içi akşam olursa çok rahat edebileceğimizi belirtti.
Başka önerisi olan arkadaşımız varsa önerileri alıp, bu duruma göre; bir hafta içerisinde toplantı tarihi ile ilgili karar verelim diye düşünüyorum.
Önerilerinizi bekliyorum."
Not: iki üç sayfa önceki iletiyi bu ileti altına getiremedim. ![]()
Yapamazlar.
Kalvye toplantıcıları diyorsunuz ![]()
ankaralı arkadaşlar üzerimize ne düşerse razıyız
‘‘İki üç sayfa önceki iletiyi yeni bir iletinin altına getiremezler’’ diyor olmasın?
Ustalar müsaade ederlerse, gelen mesajları şöyle bir özetlemek istiyorum.
Yer konusunda Türk Telekom Ahlatlıbel Tesisleri genel kabul görmüş gözükmektedir.
Halil bey, anladığım kadarıyla, artık şu tarihi bir belirleyin demek istiyor ![]()
Tarih olarak benim önerim, muhabbetin uzama olasılığına karşılık ertesi günün tatil olması nedeniyle, 25 OCAK Cuma akşamıdır. Ancak bu tür tesisler cuma ve cumartesi akşamları oldukça yoğun olur. Burada da öyle bir yoğunluk olacaksa, 24 OCAK Perşembe akşamı da olabilir.
Ustalar bir tarih söylesin de biz de ona göre vaziyet alalım … ![]()
Hafta sonu olsun.Hafta içi herkesin işi var gücü var. ![]()
İstemi beyin mesajında, hafta içi akşam olursa çok rahat edebileceğimizi belirtti , dendiği için 25 Ocak Cuma veya 24 Ocak Perşembe günlerini önerdim. Benim için hafta içi veya hafta sonu olması fark etmez. Yeter ki bu toplantıyı yapalım… ![]()
Tarih benim içinde uygundur .