Muhsin Hocanın 2-3 kez konferansına katıldım Adana’da kebap ta yedik (muhabbetide iyidir) kendisi Türkiye’de arı ve arıcılık bilgisi,tecrübesi en üst düzeyde olan ender insandır
Arıcılıkla ilgili kitaplara bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Madem üye oldunuz formumuzdaki yorumları sürekli okursanız uygulamalı yeterli bilgi olduğunu görürsünüz.
Arılı kovan bulunması konusunda yorumunuzu okuyan yakınınızdaki bir arıcı size ulaşmaya çalışır.
Bir kaç arıcıyla görüşüp ortalama bir fikir sahibi olursunuz.
İnternet artık arıcılık konusunda bulunmaz bir nimet, tabii dopru ve düzenli kullanmasını bilmeliyiz ve o öyle dedi bu böyle dedilere fırsat bırakmamış da oluruz. Sonuçta sosyal ortamda herşey paylaşılmış oluyor. Kitaptan ziyade bol bol video ve deneyim size daha faydalı olacaktır. Ama yine de elinizde kitap olursa canınız sıkıldıkça radyasyona maruz kalmadan arada bir okursunuz bu da ayrı :=)
Arıcılık Ders Notları - Doç. Dr. Muhsin DOĞAROĞLU bu kitapı bana ulaştırırsaydınız çok sevinirdim.Parasınıda veririm.Ama ben Azerbaycanda kalıyorum.Master kartla ödeme yapa bilirim.Teşekkürler
Sayın Muhsin Doğaroğlu’nun Modern Arıcılık Teknikleri adlı kitabını siparis ettim, heyecanla kargoyu bekliyorum. 8)
Arı yetiştiriciliği ve arı dunyasına herzaman hayranlık duyan birisi olarak, daha detayli bir bilgi edinme istegi ile ilk adımı attım, biraz teorik bilgi depoladıktan sonra bu guzel ugrasa hobi olarak ben de baslamayı hedefliyorum.