Arıcılık Kitapları :

Sahip olduğum Arıcılık Kitapları;

Kitapları satmıyorum ama isteyen arkadaşlara okuması için gönderebilirim.Yalnız alış-veriş sırasında kargo ücretinin ödenmesi kaydıyla :slight_smile:

• Arıcılık - Cemallettin ŞENOCAK

Arıcılık - Raşit SÖNMEZ

Yeni Teknik Arıcılık - Nizamettin KAYRAL

Pratik Arıcılık - Dr. Fuat Ali ÖRSAN

Modern Arıcılık - Kemalettin ŞENOCAK

Denenmiş Teknik Arıcılık - M. Niyazi AYTAÇ

Bal Arılarının Beslenmesi - Enver ÖDER

Arı Hastalıkları ve Zararlıları - Uzm. Veteriner Hekim Hasan ZEYBEK

Teknik Arıcılıkla İlgili Genel Bilgiler - İlhan ERGÜN / Hacer ERGÜN

Bal Arısı Zararlıları ve Hastalıkları Teşhis Ve Tedavi Yöntemleri - Dr. Ertaç TUTKUN / Prof.Dr. Ayşe BOŞGELMEZ

Arıcılık Ders Notları - Doç. Dr. Muhsin DOĞAROĞLU

Arıcılık Ders Kitabı - Ziraat Yük. Mühendisi Dr. Fuat BALCI

Yayçep Arıcılık - Tarım ve Köyişleri Bakanlığı

Kitap kapaklarının resimleride mevcut.Forumda resim paylaşmam yöneticiler tarafından yasaklandığı için aşağıdaki linkten resimlere bakabilirsiniz.

http://aricilikbilgi.blogspot.com/2010/01/sahip-oldugum-arclk-kitaplar-ve.html

sayın kandid ilginiz için teşekkür edrim doğaroğlunun veya nizamettin kayralın kitabını göderirseniz memnun olurum
aşağıya tel yazıyorum
532 360 69 25

Muhsin Hocanın 2-3 kez konferansına katıldım Adana’da kebap ta yedik (muhabbetide iyidir) kendisi Türkiye’de arı ve arıcılık bilgisi,tecrübesi en üst düzeyde olan ender insandır

Merhabalar iki gündür siteyi takipediyorum veçokfaydalı .Arıcılıklailgili kitapnerdenbulabilirim.üç aysonrakovanalacağım arıyınasıl temin edebilirim :‘(.yardımcıolursanızsevinirim. :’(

Sayın gokalp isfendiyar:

Hoş geldiniz.

Arıcılıkla ilgili kitaplara bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Madem üye oldunuz formumuzdaki yorumları sürekli okursanız uygulamalı yeterli bilgi olduğunu görürsünüz.

Arılı kovan bulunması konusunda yorumunuzu okuyan yakınınızdaki bir arıcı size ulaşmaya çalışır.
Bir kaç arıcıyla görüşüp ortalama bir fikir sahibi olursunuz.

Gökalp bey foruma hoş geldiniz.

Enver hoca yada muhsin hocanın kitapları

İnternet artık arıcılık konusunda bulunmaz bir nimet, tabii dopru ve düzenli kullanmasını bilmeliyiz ve o öyle dedi bu böyle dedilere fırsat bırakmamış da oluruz. Sonuçta sosyal ortamda herşey paylaşılmış oluyor. Kitaptan ziyade bol bol video ve deneyim size daha faydalı olacaktır. Ama yine de elinizde kitap olursa canınız sıkıldıkça radyasyona maruz kalmadan arada bir okursunuz bu da ayrı :=)

Arıcılık Kitapları…

https://www.aricilik.gen.tr/index.php?board=107.0

Geçen hafta Sayın Muhsin Doğaroğlu söylediğine kitabının değiştirilmiş yeni baskısı satışa çıkacakmış.

Toplantıya getirmişti, değişiklikler var demişti, çıksında alıp okuruz bakalım.

Muhsin hocanın yeni kitabınıda kütüphanenizde bulundurun derim. Modern Arıcılık Teknikleri. Saygılar…

https://www.zekakupukitaplari.com/urun/XMUrI2Uv0CALDM3Fwk~HtA==-modern_aricilik_teknikleri__muhsin_dogaroglu_(ciltli)

Arıcılık Ders Notları - Doç. Dr. Muhsin DOĞAROĞLU bu kitapı bana ulaştırırsaydınız çok sevinirdim.Parasınıda veririm.Ama ben Azerbaycanda kalıyorum.Master kartla ödeme yapa bilirim.Teşekkürler

Mob.telefonum 070-623-13-70 Selamlar.

Muhsin Doğaroğlu’nun kitabının yeni baskısı önümüzdeki ayda çıkacak.

İlgilenelerin bilgisine…

Murat hocam, kitabı biraz önce aldım. iç kapakta 5. baskı Tekirdağ-2013 ibaresi var renkli ve kuşe kağıt.
Başka bir kitap daha mı çıkacak?

Demek ki çıkmış.
Benim anlatmak istediğim buydu.

Merhaba, kitabı nereden temin ediyorsunuz acaba?

Sayın Muhsin Doğaroğlu’nun Modern Arıcılık Teknikleri adlı kitabını siparis ettim, heyecanla kargoyu bekliyorum. 8)
Arı yetiştiriciliği ve arı dunyasına herzaman hayranlık duyan birisi olarak, daha detayli bir bilgi edinme istegi ile ilk adımı attım, biraz teorik bilgi depoladıktan sonra bu guzel ugrasa hobi olarak ben de baslamayı hedefliyorum. :smiley:

Aha bi tane daha. ;D
Bir yıl önceki halimi görür gibi oldum.
Hastalığın ilk evresi. :slight_smile:

Ceyhun başkaya foruma hoş geldiniz.

Hem kitabınızı okur hem de forumu takip edersiniz.

Profil bilgilerinden yaşınızı da eklerseniz seviniriz.

Mi. Niyazi Aytaç hocanın kitabını kütüphaneden aldım forumdaki bilgilerle beraber iyi olacak inşallah