Değerli arkadailar bu sene arılığımın yerini değiştirmek zorunda kaldım.En uygun yeri ararken iş yerime yakın olsun da öğle araları kontrol ederim diye yer bakmaya başladım biyer buldum ama poyrazdan rüzgar alıyor.sizlere sorum şu buraya rüzgar kesici file kursam yeterli olurmu yoksa başka bir yermi bulayım…altaneyif yerler hep uzak yada para istiyorlar burası izinli orman arazisi
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rüzgar kıranların daha çok kovanları korumada kullanılabilecek bir durum olduğunu düşünüyorum.
Arılar uçarak işlerini gördüğünden: rüzgar kıranın yüksekliğini ve boyunu o kadar çok yapılamıyacağına göre ancak kovandan çıkan ve dönen arılara yararı olur.
Tel çevrili bahçeye ucuz branda çektim bir sene gitmedi kaliteli olan 4 senedir duruyo ama fazla dayanmaz artık koctasta Örgülü sögut dalı var bir buçuk metre yükseklik onlar dayaniyo (pahali) rüzgara fayda oluyomu az kırıyor ama Üstten de estiği için ortu bezini örtmek bile sorun oluyo (sonuç Görseli guzel) fikriniz olsun
Brandacıya gittim rüzgar filesi sordum 2 metre yükseklik uçlarını dikip kuş gözü ekliyecekler 32 metre uzunluk 250tl olur dediler ne kadar işe yarar bilemedim…birazda onun için soruyorum
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi