Herkese hayırlı günler. Bir süre önce bal süzme makinası hakkında buradan yardım istemiştim. Murat Hocamın da tavsiyesiyle 430 kalite bir süzme makinesi almaya karar vermişken 6 kovanı olan bir arkadaşın da ortaklık teklifiyle 304 kalite bir makine siparişi verdik. Film de ondan sonra koptu zaten Stok kontrolü sorarak sipariş ettiğim makine, siparişten bir gün sonra kargoya verilecekken bir türlü kargolanmadı. Telefon görüşmelerinde türlü cambazlıklarla satıcı beni 11 -12 gün boyunca atlattı. Firma Kütahya merkezli bir firma. İsmini buradan vermem doğru olur mu (moderatör yaz derse yazarım)bilemiyorum ama aynı satıcının tuzağına başka birisinin düşmesini istemediğim için merak eden arkadaşlara özelden cevap verebilirim.
Özelden bana firma adını yazar mısın lütfen.
ben 4 lü bi tane aldım 36o tl,kolubozuk çıktı anında yeni bir kol gönderdiler…bedava…
Ticaret ahlakının ne olduğunu bilen bir firmaya rastlamışsınız siz. Şanslısınız
aslında ticarifirmaların ünvanlarının forumda paylaşmasının yasak olmaması lazım,ben memnunkaldım ve diğer arkadaşların faydalanması için yazabilmem lazım ama yassahhh…
Firma adını yazmak diğer arıcıları korunması açısından iyi ama…
Kütahyada değil ama yakın bir İlde bir firma vardı, para aldığı halde malını vermemişti.
Buradan yazışmalar oldu.
Adı karışık sahibi başka, malı sipariş alan başkaydı, yani ticari cambazlık vardı.
Burada yorumları okuyunca ticari kişiliğinin küçük düşürüldüğü yolunda mahkeme yolu görülmüştü…
Murat Hocam; yasal anlamda başımın ağrımaması için zaten firma ismini yazmadım ama forumdaki üylerin mağdur olmamaları için de böyle bir konu açmak istedim. Sözkonusu firmadan ben paramı kurtardım. Tek kaybım zaman kaybı oldu sadece. Siparişin ilk anından beri siparişle ilgili ekran görüntülerini kaydettim. Yine alışveriş sitesinde bununan online destek bölümündeki tüm yazışmaların ekran görüntülerini kaydettim. Yasal anlamda delil kabul edilmese de telefon konuşmalarının kaydettim. Ondan sonra satıcıdan paramı istedim. Yine oyalama taktiğine girişince de kredi kartına ters ibraz işlemi başlattım. “şikayetvar.com” sitesine şikayet ettim. Bun yaptıklarımı satıcıya da bildirdim önce önemsemedi ama işin ciddi olduğunu görünce parayı iade etti. Şimdi de kuyruğu yanık kedi gibi dolanıyor peşimde. Arayıp duruyor sürekli. Yaklaşık 2 haftalık maceranın sonunda ağzının ucuyla bile bir özür dilememişken "abi şikayetvar’daki şikayet ilanını kaldırırsan sevinirim " diyor.
Ufuk bey
İşini sağlam yapan ve dişli bir kişisiniz.
Tebrik ederim.
Estağfurullah. Uzun süreden beri internet üzerinden alışveriş yaptığım için bu gibi dolaşık firmalara karşı ne yapacağımı birazcık biliyorum o kadar.
bu firmanın adını özelden yazabilir misiniz. Bende sağım makinası arıyorum