Balıkesirli Arıcılarla Tanışmak

İzmir Tire’de vaizken tayinim Balıkesir merkeze çıktı. Şubatta (15 tatil) taşınmayı düşünüyorum. Ziyaretçi olarak forumu 1 senedir takip ediyordum, Balıkesir’de arıcılık yapan kişilerle tanışmak amacıyla üye oldum. Hoby amacıyla 2 senedir arıcılık yapıyorum. 11 kovana kadar çıkmışken 9’unu kışlattım . Arıları eşyalarla beraber götürmeyi istiyorum. Orada tanıdığım fazla kimse yok, arıcı olarak hiç kimseyi tanımıyorum. Balıkesir’de de yardımcı olabilecek arkadaşlarla tanışmak istiyorum…

Balıkesir Merkez’den forumda aktif arkadaşımız var mı gerçekten?

Yok ise…

Yaaa işte…

Birlikler ne yapar deyip duruyoruz ya…

Ben yetkili olsam.

Bu tür bölgeye yeni gelen arıcılar için bir yeri birlik olarak ayarlarım… Hiçte zor değil.

Getirir koyar geçici süre ile. Çok cüzi bir miktar para da alırsın…

Sonra evini de yerleştirip bölgeyi tanıyınca alır isterse…

Balıkesir Birlik uyuma… Bölgene gelen arıcıya sahip çık.

Sayın tire_35,

Balıkesir merkezdeyim. Emekliyim. Arilarını başlangıç olarak koyacak yer konusunda yardımcı olurum. Bölgeyi tanıyınca arılarını istediğin yere nakledersin.

Ev hazırlığı için önceden Balıkesire gelirsen de görüşebiliriz. Kolay gelsin.

Görüşmek, tanışmak dileğiyle selamlar

Mümin abi, Birlik gibi adamsın.

benim aklıma geldi mümin ağbide şimdi kendisi cıkar dedim cıktı birlik halt etmiş yanında

Bizim forumdan aldığımız yardım ve desteğin yanında verdiklerimizin sözü dahi edilmez.

www.aricilik.gen.tr olarak zaten birlik ve beraberlik içinde değilmiyiz? :wink:

işte burda bir beyen butonu olucak neyse müdür olunca koyarız artık =)

Mümin Bey! 2 ocakta ev kiralamak için oradaydım. Öğretmenler evinde kaldım. Hafta sonu rezarvasyon yapılmış ancak birkaç gün tabi… Çiğdem Batubey Caddesi ve civarında kiralık ev aramak için en kısa sürede tekrar Balıkesir’e gideceğim. Sizleri tanımaktan çok memnun olurum.

Tanışma talebimi okuyan Sayın Halil BİLEN ve Bekir ARSLAN’a teşekkür ediyorum

http://img51.imageshack.us/img51/6224/img9718g.jpg

Tanımanız amaçlı…

Soldan sağa…

Sayın müdürümüz Bekir bey, Mümin bey, HB ve Mehmet Kenar.

adamın arşivi arşiv deyil depo mubarak bended e var gelde bul bakalım

Halil bey sizden öğreneceğimiz çok şey var. :slight_smile:

Bekir bey sizin şansınız var.
Bi göz atıverin arşivleme sistemine,
Biz sizden öğrenelim.

müdür olunca bakarız =)

Sayın tire_35,

size özel ileti gönderdim. Evim Çiğdem Batubey ilkokuluna birkaçyüz metre yakın. :slight_smile:

Müdürüm, bu Ankara toplantısına, Forumu temsilen siz mi katılacaksınız?

AAAA bak şimdi önceki müdürle bi istişare edelim bakalım omu gider başka birilerinimi yönlendir der yakın olanlardan
bakıcaz bişeyler olmadı kura cekerim kimcıkarsa onlar gider torbaya kendimi atmayı unutmasam bali okadarda olsun

Sen ilk günden işi savsaklamaya başladın.

İş zor gelince başkalarını göndermece olmaz.

Temsil önemlidir, Müdür olmalı.

tayinim gelmedi daha taşınma iznim var kanuni hakkım kullanırım
bak beni teşvik ediyorsunuz sonra kalkıp dalga geciyorsunuz basarım istifayı serbest calışırım ona göre >:(

yaşa reis :slight_smile:
balıkesir olarak bi tanışma toplantısı düzenlesek ?