Bu sitede iller bölümünün olması

iyi günler

Ben Eskişehir de ikamet etmekteyim. Uzun zamandır buralarda olduğum dan bir aşinalık var.

Ara ara Konya dan kimse var mı? Nevşehir den kimse var mı?gibi dillendirmeler oluyor.

Demek ki şehir de ikamet eden kişilere ulaşma isteği devamlı var.

Bunu 1/5 zaamanlı açık olan arıcılar birlikleri sağlayamıyor.

Örgütlenme açısından,iletişim açısından,bilgi aktarımı açısından (Arıcılık hakkında değil,her şeyi biliriz ya,Mehmedim şu özellikler de şu kadar kovanı çalındı bilgisi,duyurusu)

Aynı ildeki bölgelerin iletimi hakkın da da bilgi verebilir.

-Arıcı gördük ayçiçeğine gitmiş, zarar görmüş,arıcı gördük yılı kurtarmış.

-İller de Bazı daireler de olan sorunlarını tanıdık yoluyla çözmek için

Bu kadar şeyi yaşamadan seninle konuşsaydım diyor insan.

Biz sakarıya gideriz.Kimler ne tarafa konar ortak ulaşımı nasıl olur?sorunları nelerdir?

Yaşadığım sorunu yazdığım da,çıkarımla yazı yazmak yerine aynı sorunu yaşayanların birikimlerinde,düşüncelerinden yararlanabiliriz.

siz de on dan fazla madde yazdınız.

Burada BU BAŞLIK neden olmasın .Ben ileri götürerek RESİMLİ OLSUN Derim.

Arıcıların arılıkları,blokların işlevsizleşmesiyle blok yerini aldı.Arıcılığı kapsayan tüm konular varken,

Buraya taşınması tartışma konularını,soru ,cevap konularını dağıttı.kişi yaşadığını blok yerine arılığı başlığın da yazıyor.konu başlığı dağılıyor.

Hocam iyi günler

Site de arkadaşların arılıkları bir bir açılırken hep kızıyordum.site arıcılık bloğlarını üstleniyordu.

Arılıklar alt başlığı site ye giriş yapınca okunmayan konuların için de gelmesi site yapısına uymadığı düşüncesindeyim.Site nin tüm konuları kapsayan konu başlıkları,alt başlıkları,özetlenen kilitli konuları ile bütündü.İstediğimiz konu başlığını seçip geniş perspektif de tarama yapılıyor.
Arılıklar alt başlığı olsa,son güncellenen den aşağıya sıralansa,Okunmayanlar bölümüne gelmese.

ilk dediğim ne ise yine aynı şeyi düşünüyorum.

Amacımız Bir adım ilerisi.

Kimin bu konu da ne yaptığı,ne verebildiği değil.Hollanda da 1860 da kurulan birlikler var dediğinde bizdekiler mi?Ucuz çıkar çatışmalarıyla bu gün oluşanlar bile gelişemiyor.sadece desteklemeleri organize eder.Bizi değil.

Benim amacım öteki pencereyi açabilmek.

Belki il birlikleri nin de iletişimini sağlayabiliriz.aktif olan birlikler başka il birlik üyelarinin iletişimiyle

daha ileriyi düşünmelerini sağlayabilir.