Cumuriyetimizin kuruluşunun 91. yılı cümleten kutlu olsun
Cumhuriyetin ne demek olduğunu, nasıl kurulduğunu ve ne kadar değerli olduğunu bilen tüm halkımızın bayramı kutlu olsun.
Yaşasın Cumhuriyetimiz,
Şad olsun M.Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarının ruhları…
İnşallah unutmadan, unutturulmadan nice 91 yıllar kutlarız…
Kutlu olsun,
Nice nice yıllara
Cumhuriyete Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gençler yetiştirdiğim/yetiştirmeye çalıştığım için gururluyum,mutluyum.
Bu dileğe canı yürekten katılıyorum. En büyük bayramımız hepimize kutlu olsun.
Öğretmenim, bu cumhuriyet bu yıllara geldiyse, sizin gibi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğretmenler sayesinde geldi ve siz ve sizin gibi öğretmenler olduğu sürece de yaşamaya, var olmaya devam edecek. Ellerinizden öpüyorum.
Sağlam temellerle nice yüz yıllara ulaşmak ümidiyle CUMHURİYET bayramımız kutlu olsun.
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Her sene daha çok seveceğiniz yıllar geçirmeniz dileğiyle.
Bizlere bu güzel yurdu emanet edenlere layık bir nesil olma ve layık nesiller yetiştirmek dileğiyle…
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
İnsan onuruna yakışır, kendi kendini yönetme şekli olan Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Cumhuriyetimizin 91.yılı kutlu olsun. Daha nice yıllara.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Yaşasın, bize emanet edilen Cumhuriyet ve gölgesinde huzur bulduğumuz albayrak…
Bayramımız kutlu olsun…
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılında ,demokrasi yönetiminin güzelliklerini kavrayabilmiş ,insan haklarına saygılı refah bir toplum olabilmeyi umut ederek ;T.C vatandaşlarının Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!
Kanlarıyla destanlar yazdırıp kahramanca savaşarak bu güzel, eşsiz vatanı ve cumhuritimizi TÜRK ulusuna armağan eden ATALARIMIZI rahmetle ve saygıyla anıyoruz.TÜRK ulusunun 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun.
Cumhuriyet bayramimız kutlu olsun asil türk milleti ilelebet hür olsun payidar olsun
Umarım bir gün Cumhuriyetin anlamını 100% olarak anlayabiliriz.
Herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun…
Bize bu günleri canları pahasına veren şehitlerimizin de ruhları şad olsun…
Cumhuriyet güneşi bu topraklarda parlayacak, Atatürk ün bıraktığı erdemli yaşam sonsuza kadar payidar kalacaktır. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.
Cumhuriyetimizin 91. yılında her zamankinden daha duyarlı, uyanık, bir ve bütün olmalıyız. Her türlü iç ve dış tehditle baş edebileceğimize inanmak istiyorum.
Gelişmeler endişelendirse bile…
Sizin gibi değerli öğretmenlerimizi örnek aldık hep. Ellerinizden öpüyorum muhterem hocam.
Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Bu büyük mücadeleyi vererek bu günleri görmemize vesile olan Mustafa Kemal Atatürk’ ün ve tüm şehitlerimizin
ruhları şad, mekanları cennet olsun.