Daire Testere ve Vidalama Tavsiyesi?

Merhaba,

Kovan, kümes yapımı gibi birçok işte kullanmak için testere ve vidalamaya ihtiyacım var. Tezgah üstü testereler biraz bütçemi aşıyor. Bu sebeple daire testere almayı düşündüm. İki alet için toplamda 1000-1500 TL bütçem var. Çok ağır işlerde kullanılmayacak. Hobi amaçlı, ahşap malzemeler üzerinde kullanacağım.

Daire testere olarak: Bosch GKS 190 düşünüyorum.

Delme ve vidalama konusunda kararsız kaldım. Beton veya metalde kullanmayacağım. Akülü vidalama aletleri hem delme hem de vidalama işimi görür mü? Yoksa matkap alıp, yanına da vidalama aleti mi almalıyım?

Önerdiğiniz marka ve modeller var mı? Bu tarz ürünleri alırken dikkat etmem gereken özellikler nelerdir? İlk defa bu tarz malzemeler alıp kullanacağım. Çevremde de anlayan pek yok. Bu sebeple tavsiyeleriniz benim için kıymetli.

Daire testere kullanmadım ama vidalama önerebilirim.
Aşağıda verdiğim linkte benim kullandığım vidalama bana göre çok kaliteli parasına göre.
https://urun.n11.com/li-ion-akulu-vidalamalar/einhell-tc-cd-18-2-li-1x15ah-tek-lion-akulu-sarjli-vidalama-1-P251541209
Ben iki senedir kullanıyorum, ahşapı rahat deliyor vidalıyor, bazen tuğla duvarıda deliyorum onda da sıkıntı yok.
Marka zaten sağlam marka. Bunun birde bir alt modeli var oda ahşapı hem rahat deliyor hem rahat vidalama yapıyor.
https://urun.n11.com/li-ion-akulu-vidalamalar/einhell-tc-cd-144-2b-cift-akulu-vidalama-144v-P203435935
İkisininde şarjları çok iyi gidiyor bana göre.

Teşekkür ederim. Einhell kafamı kurcalıyordu. Şimdi incelemek için Koçtaş’a gidiyorum.

Einhell çok kaliteli bir marka ve emsallerine göre fiyatı gayet uygun.
Ama alacaksan internetten al, tekzen gibi koçtaş gibi yerlerde fiyat farkı çok fazla.

Bende Bosch matkap ve Atlas marka vidalama var. Sadettin vidalama yapıyor. 55 ₺ ye almıştım. Parasına göre coook çok iyi. Ama daha iyisini istersen başka markalara bakabilirsin.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim.

Ben de internetten almaya karar verdim. Koçtaş’da Einhell yokmuş. Ucunda yalpalama var diyenler olmuş, bu sebeple test edip alacaktım fakat bulamadım.

Sanırım bu ürünü alacağım.

https://www.hepsiburada.com/einhell-te-cd-18-2-li-kit-lityum-sarjli-matkap-p-HRBRDCHENHTECD182?magaza=Hepsiburada

Uzun yıllar kullanmak istiyorsan profesyonel bi ürün alırsan başın ağrımaz.yani aldığın markanın profesyonel serisini tercih etmeni öneririm…

valla ben daire testere olarak maestro kullanıyorum,bayağı uyguna aldım,bukadar hor kullnmama rağmen hala dimdik ayakta,matkap olarak stanley darbeli şarzlı matkap kullanıyorum,ondanda çok memnunum… ama maddiyatın varsa hitachinin her markasını gözün kapalı al…bulabilirsen madde in japan al… :wink:

Daire Testere mi daha mantıklı olur yoksa Dekupaj Testere mi? Bugün bir tanıdık dekupaj al dedi, bu seferde aklım dekupaja kaydı.

Teşekkür ederim. Bütçem o kadar yok malesef :D. Temiz kullanınca her ürün iş görüyor ama ben malzemesi kaliteli olsun istiyorum. Motorlu testerede o hatayı yaptım, şimdi korkarak kullanıyorum :D.

Teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum fakat bütçem biraz kısıtlı. Ama eşyalarımı temiz kullanırım ve hor kullanmam.

Bende şimdi bunu almayı düşünüyorum fiyatını takip ediyorum.
Haftasonları kamera takmaya gidiyoruz, duvar delmek için bu çok iyi orta profesyonel grubunda.
Senin işini uzun yıllar görür. Eğer varsa durumun bence de bunu al.

Evet, benim de hoşuma gitti. En geç haftasonu sipariş vermeyi düşünüyorum. Muhtemelen testereyi de Dekupaj testeresi alacağım.

Tilki kuyruk al bence, ikisinin işini yapar ve ikisindende ucuz…ben 101den almiştım hala kullaniyorum,et,demir,ağaç ne istersen kes…dekopaj işide yapiyor…maestronun ürünü var 170 tl civarıydı, ben 135 e almıstim… tüm marifet testere ucunun kalitesinde…

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onu bu yaz ayrıca alabiliriz. Özellikle kurban zamanı kullanmak için düşünüyorduk.

Hayatımda bu kadar fiyat dalgalanması görmedim. Dün Bosch Gst 8000E dekupaj testeresi ile Einhell Te-Cd 18w akülü vidalamayı sepetime eklemiştim. Toplamda 908 TL tutuyordu. Bugün öğlen saatlerinde baktığımda akülü vidalama 419 TL’den 377 TL’ye düşmüş. Akşam sipariş veririm diyordum, 1 saat sonra 489 TL’lik dekupaj testeresi 570 TL’ye çıkmış. Bu saate kadar 40 defa fiyatları değişti. Bilgisayardan bakıyorum 419 TL, telefondan bakıyorum 377 TL. Tabi telefondan siparişi verdim hemen :D. Sadece akülü vidalamayı sipariş ettim. İnşallah problem çıkmadan elime ulaşır. Yarın da dekupaj testeresini almaya Bauhaus’a gideceğim. Orada da 469 TL’ye düşmüş, şuan Hepsiburada’da fiyatı 570 TL.

Kafam döndü sabahtan bu yana. Onlarca kez internetten ürün aldım, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

1500 liraya güzel bir tezgah testere ve vidalama seti alınabilir.

Daha önceden makita mlt 100 kullandım şimdi electromachines marka bir tezgah kullanıyorum.

1. el geçen gün 1350 liraya bosc pts 10 görmüştüm. Çok güzel makineydi.

Daire testere yerine tezgah testere almanızı öneririm.

Teşekkür ederim. Kafamdakileri gerçekleştirebilirsem tezgah tipi testere de almayı düşünüyorum. Şimdilik dekupaj ile idare edeceğim.

letgo da onlarca 2. el kalilteli cihaz bulabilirsin. bence oraya bir bakmalı.

Teşekkür ederim. Ürünleri aldım. Vidalama muhtemelen yarın elimde olur, dekupaj testeresini de bugün Bauhaus’tan aldım.

Günlük fiyat oynamaları bu iki ürünü yaklaşık 150 TL daha ucuza almamı sağladı. Sanırım seçimden sonra iyice artacak. 320 TL’ye aldığım motorlu testere şuan 445 TL olmuş.

hayırlı olsun güle güle kullan.

Teşekkür ederim abi.