Deprem....

Saat 16:17 itibarıyla bir deprem gerçekleşti ilçemizde…

Umarım merkez bizizdir… İyi sallandık…

geçmiş olsun abi zarar ziyan yoktur insallah…

Geçmiş olsun bu sallantılar da genelde soguklarda oluyor.

Gecmis olsun Halil bey Allah daha kötüsünden saklasin.

Depremin 5.8 şiddetinde ve merkez üssünün Saros körfezi olduğu açıklandı. Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın…

Ege Denizi Saros Körfezi açıklarında 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Çanakkale, İstanbul ve İzmir’de şiddetli şekilde hissedildi.

16:18:55 »
Edirne iyi sallandı…

Akçayda da iyi sallandık.

Manisa - turgutlu’da sallandı

İstanbul Kadıköyde sadece yüksek katlı binaların üst katında hissedildi. Ben başım döndü zannettim.

Gönen’de iyi sallandı konu komşu sokakta… :o

Merhaba,
Bu sallantının salkımdaki arılara ne gibi bir zararı olur, salkımlar bozulur mu acaba?

salkımdan arı düşmeleri olur mu?

Koyun, kasap… :slight_smile:

Ege Denizi Saros Körfezi açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Çanakkale, İstanbul ve İzmir’de şiddetli şekilde hissedildi. Deprem nedeniyle Ege Bölgesi’nde yer yer telefon kesintileri meydana geldi.

Büyüklüğü 6,2 olarak ölçülen şiddetli deprem Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklama göre deprem Ege Denizi’nde Çanakkale’nin 80-100 km açığında meydana geldi. Meydana gelen deprem özellikle Ege Bölgesi’nde oldukça şiddetli olarak hissedildi. İzmir ve Çanakkale’de paniğe kapılan vatandaşlar ev ve işyerlerinden uzaklaştı.

Deprem ayrıca İstanbul, Edirne, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Çanakkale’de de hissedildi.

Çok geçmiş olsun… Rabbim beterinden saklasın işallah zarar ziyan yoktur

http://www.veysikurtdeprem.com/

korkacak birşey yok ben iki yıldır bu siteyi takip ediyorum en azından şiddetini önceden bildiğim için korkmuyorum…

Olur olur… :slight_smile: :wink: :smiley: ;D :frowning:

SONUÇ:129/EN UZAK MESAFESİ OLDU(7.7)

: DİKKAT!! DİKKAT!! DEPREMİN NET BÜYÜKLÜĞÜ:"“5.9” "OLARAK BELİRLENDİ.‏

Kime: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

1)Güney Alaskada olan :“7.7” büyüklüğündeki depremi.“7.9” olarak bekliyordum çünki yakınlarımızda olan depremler değerinin hep altında oldu.
2)Bu depremin gerçek değeri “7.9” değilse. yaknımızda tehlike devam edecek demektir.

From: [email protected]
To: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
Subject: DİKKAT!! DİKKAT!! DEPREMİN NET BÜYÜKLÜĞÜ:"“5.9” "OLARAK BELİRLENDİ.
Date: Wed, 26 Dec 2012 14:14:56 +0000

1)Doğu Anodolu(Muş,Hakkari ve Gürcistan üçgeni):“5.9” büyüklüğünde deprem,Kesin değil ama Gürcistan:“6.8” için hazırlıklı olursa daha iyi olur.
Mesafe sinyal karşılığına,İtalya ile Girit arası dahildir.
2)Ege denizi dahil(İzimr,Burdur ve Afyon üçgeninde)olursa:“5.2” büyüklüğünde olur.
3)Kırıkkale civarı dahildir.(Tedbir amaçlıdır.)
4.Erzincan,Adiyaman ve Bingöl tehlike sınırları içindedir.(Tedbir amaçlı)
5)Bu depremin en uzak mesafe sinyal karşılığı;Orta ile güney Amerika arası veya uzak doğu Çin civarı önce ve değerinde olursa:“7.9” olursa yakın deprem:“5.2” büyüklüğünü geçmez.
6 saat sonra.26 saat içinde ilk belirtiler çıkar 110 saat içinde tamamlanır.
Bildirim saati:16 00
İNŞAALLAH! AÇIK DENİZDE OLUR KİMSE ZARAR GÖRMEZ.

SONUÇ BİLGİLERİ

**Çok acayip salladı, çok şükür herhangi bir şey yok, Rabbim beterinden korusun…

Mehmet abi linki inceledin mi?

PES

Çanakkale/Çan da gayet güzel sallandı. Herkese geçmiş olsun.