http://hatkobi.blogspot.com/
Değerli kardeşlerim;ilk olarak yaptım.Blogu olan kardeşlerimin Blog adreslerini toplu olarak girme imkanı varmı acaba.Bu sayfayı yetiştirebildim.İnşallah daha iyiye gider.Tavsiye ve desteğinizi bekliyorum.Hepinize sağlık ve afiyetler dilerim.
Hayırlı olsun mehmet abi.
Hayırlı olsun abi…
Çok teşekkür ederim. Sağolun.Bakalım, diğer Blog adres listesini nasıl ana sayfaya gireceğim.Oda olur inşallah.Sağlıkla.
abi hayırlı olsun. umarım başaralı olursun.
inşallah çok güzel şeyler yaşarsın abi iyi akşamlar
Şu blog işlerinden hele yeni versiyonlardan anlamam ama…
Tasarım
Gadget Ekle
Bağlantı Listesi
Bağlantı Listesini Yapılandır
Yeni Site URL’si (Örnek: https://www.aricilik.gen.tr/)
Hepinize teşekkür ederim.Halil Kardeşim verdiğiniz bilgiyi uygulıyacağım.Benim için Blog adreslerinin toplu halde bulunması önemli.Sağolun.
Hoş geldin,
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, kolay gelsin. Daha çok iş var yapılacak.
Dedem. Hayırlı olsun. Güzel paylaşımlar bekliyoruz …
- Dedem. Hayırlı olsun.
- Şu iki koloninin fotolarınıda görseydik daha güzel olurdu.
- Allah yar ve yardımcınız olsun.
ALLAH’A EMANET OLUN.
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
Başlangıç böyle güzel olursa, ilk takip edilecek blog anlamına gelir. Emeğinize gönlünüze sağlık. Ben görmekte geç kaldım özür dilerim, takip listeme aldım. Sonsuz saygılarımla…
İlginize çok teşekkür ederim. Hepinize saygılar, sevgiler. Sağ olun.
Hayırlı olsun.
abe hayırlı olsun
Hatkobi Dedemiz Blog omurgasını kurmuş ;
Sitemizin dedelik ünvanı sadece bir kişiye verildi , şimdi ikinci bir görevide oldu.
( Vucudumuza esneklik sağlayan , yürürken gövdemize destek olan , en önemliside omuriliği koruyan.)
Bu bloğunda tüm arıcı kardeşlerimize omurga gibi destek ve fayda sağlaması dileklerimle.
Hayırlı , uğurlu olsun .
KARABAL
Konu başlığı altında cevap yazamadım.MURAT hocama ve.HÜSEYİN beye teşekkür ediyorum.Neden olaya şehir efsanesi dediğim gibi kuşkularımda haklı çıktım.Dediğim gibi arının ve balın varlığını köyde uzun süre yaşayan kardeşimde teyit etti benim merak ettiğim işin karabal kısmı idi.
Biz amatör arıcıyız.Ne baldan anlarız ne arıdan duyduğumuzu araştırmak maksadımız.Baştada dediğim gibi karabal diye birşey bulamayınca siteye yazdım.Sizin verdiğiniz bigiler ışığında kafamızda soru işareti kalmadı.
Nereden,nereye???
İnsan sıkıştırılmış koca kovan…(Link başta)