Habire üretim, habire tüketim, güzel Dünya naçar kaldı tıpkı kimsesiz yetim…
Sayın Hatkobi bu olay yeni değilki en az 20 yıldan beri devam ediyor. >:(
Facebook ta yeşillerin bir sitesi var oraya üye olursanız iyi olur!
Ah ağabeyim kollestrol ilaçları bile uydurukmuş 300 milyar dolar hem sömürmüşler hem insanları zehirlemişler,marketlede satılanların ölü gıda olduğu bir dünyadayız.
Ah ne güzel diye ağzımıza aldıklarımıza ne demeli,bir yandan insanları zehirliyor bir yandan da, damardan kemoterapi veriyorlar.
Eskiden farelerdi deneyler şimdi insanlar oldu,bittikte umutsuz değiliz.
Sayın MERİÇ;
Dünyanın hali etvarını her zaman biliyorumda, yetkili bir sayın prof. ağzından çıkınca forumda paylaşayım dedim. Konu aslında bildiğiniz gibi çoook detaylı. Teşekkür ederim.
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151369147321928
Face’de görmüştüm.
Sonu Yalçın abiye ithaf olunur.
Kolesterolü olanlara tavsiye olunur evde kendiniz yapmak şartıyla ELMA sirkesi yapıla ve sabah aç,kahvaltıdan en az 1/2 saat önce yarım çay bardağı içile.
Geçmiş olsun. :o :-X
Hayal kurmaya bile gerek yok artık ,bu durumdayız,son bir hamle daha yapalım kurtulmak için
1/2 saat - yarım çay bardağı
Elma sirkesine bal katılmıyor mu?
güze hepimizin yaptığı şeyler
yacın ağbi bunu icecek adamın midesinde problem varsa görür kolosturolu başlarsa mide ağrısı kolsturolun nekadar masum olduğunu öyrenir
Hayır Ahmet bey, sek içile. ;D
Bekir bey ozamanda mide ilacı kullanılır! 8)
Gençlikte sağlıklı yaşamayı öğrenmek gerek. Kolestrol şimdiden birikmeye başlıyor. Sigarayı bırak, koş koşabiliyorken.
İri rafine olmayan tuzu eve, hümik asidide köydeki bahçe için eski garajların oaraya gitmek için otobüs bekliyordum. Havada yağışlı. Cuma olduğundan herhalde Asri mesarlık yazılı otobüs geldi geçti. Ziyaretçileri ücretsiz taşıyor herhalde. Otobüsüm geldi çarşıya indim.
Tıp fakültelerinin Onkoloji, Kemoterapi bölümüde ziyaret edilse arada, çeşitli yaşlarda sürekli gelen hastalar. Bu gidişle eksileceğide yok her halde.
En açık örnek; arabayla giderken yakın yerden çalıştırılan cep telefonunun açık radyoda nasıl etki gösterdiği. Kulağa dayalı ve uzun süre konuşanların beyindeki etkisi kimbilir nasıl…
Zeytinyağı kötü kolestrolü düşüren tek yağ. Detaylarını ben anlatmayayım araştırabilirsiniz.
Tanıdıklarınızdan alın düzenli tüketin derim. {Pazar yerindeki satılanlara pamuk yağı vb. karıştırabiliyorlar.}
F vitamininden zengin yağlar kolestrol ve damar sertliğini yok eder…
Elma sirkesi, eğer meşe fıçısında bekletilirse süper olur ( 6 ay )
Her litre için 1 tatlı kaşığı bal konulabilir (keskinleştirir)
Önemli olan elma sirkesinin saf olmasıdır. Asıl etkisini saf olmasıyla gösterir. Sirkeleşme sırasında içine su dan başka bir madde konulmıyacaktır!!!
Ben cep telefonu alırken SAR değerine çok dikkat ediyorum. Bir ülkenin izin verdiği en yüksek değer 1, başka bir ülkenin izin verdiği en yüksek değer 1,5.
Bazı kişilerin görüşü de 0,5’in altında olmalı. Az marka ve model bu değere uygun. SAR değerini araştırmanız iyi olur.
SAR: kilogram doku başına yutulan elektromanyetik güç.
Arkadaşlar, kolesterol ya da diğer sağlık sorunlarında şöyle bir ikili durum var: İlaç şirketleri yüksek kolesterol zararlı diyerek ilaç öneriyor. Medyaya çıkan bazı kişiler de ilaca gerek yok şu otu bu baharatı, ya da şu sıvıyı için diyor. Kolesterol ve benzeri konularda önerilen yüzlerce formül var.
Fakat kolesterol işine itiraz edenlerin temel tezi şu: Böyle bir hastalık yok, kolesterolün kendisi vücut için elzem olan bir madde. Yüksek olması da sorun değil.
Kolesterole sirke vs önermek en başta ilaç şirketlerinin temel tezini kabul etmek anlamına geliyor.
Yapılan tartışmalara bir de bu yönüyle bakın derim.
kanıtlanmış kalp hastalığınız varsa ve doktorunuz size kolesterol ilacı verdi ise (zaten ilaçların verilme
kriterini bakanlık beliriliyor, keyfi bir şekilde ilaç alma ihtimaliniz yok!) lütfen kullanın :-\
kolesterolünüz yüksekse ve ‘‘ben bunu filancayla da düşürürüm’’ diyorsanız tabii ki siz bilirsiniz
kimse size zorla ilaç içirecek değil; ama içmiyorsunuz diye doktorların alkışlamasını da beklemeyin.