Allah bütün iyi Arıcılarına böyle güzel arılar ve arılıklar nasip etsin
Nazar etmeyalem Aman allah korusun tık tık : ) ;D
Bizim daha çok yolumuz var o düstura ulaşmaya ![]()
Hayırlı olsun Halil Abi.
Herkese mükemmel örnek oluyorsunuz.
Çalışmalarınızın başarılı geçmesi temennisiyle tesekkür ediyorum.
Halil bey, maşallah allah nazarlardan saklasın.
Bilgeliğinizle örtüşen bir arılık.
Maşallah…
Otların uzunluğu…
Haklısınız, ben uçuş delikleri karşısına gelenleri temizliyorum ama yine de bu yağmurlarla otta coşuyor…
Laf aramızda kalsın, 3 hafta sonra otlar orada olacak ama arılar olmayacak…
Belki dikkatinizi çekmiştir…
Bala yönlendirdiğim kolonilerin önlerine çuval zımbalıyorum…
Hem uçuş hattı otunu engelliyor hem de sabah şöyle bir bakıyorum çuvalların üstüne, ne var ne yok görüyorum…
Her yazılan pratik bilgiyi aklıma yazmaya çalışıyorum.Parayla değil bu bedava ![]()
Abi arıların maaşallahları var. Kırkbinkere maaşallah.
Üstat bala yönlendirdiğiniz koloninin önüne çuval zımbalamak gerçekten güzel fikir bugün sayenizde güzel bir şey
daha öğrenmiş olduk.
Bizde güçlü kolonilerde uyguladık çuval sistemini, polenle trafiğe takılan arı olmuyor böylece. Giriş çıkışı çok yoğun ise çuvala iniş yapıyorlar ![]()
halil abi Allah nazardan saklasın bereketiyle sana ihsan etsin inş
Abi zımba makinasının markası nedir birde nerede satılır .
Geçen hafta çorumda arı malzemesi satan yerleri gezdim yok dediler .
Küçük çerçeveleri büyük çerçeveye zımbalayacagım nasipse + bayagıda lazım olacak
Hüseyin bey Çorumu bilmem ama kayseride sanayiden ambalaj malzemeleri ve makinaları satan bir yerden metal olanını geçen yıl 25 tl ye aldım ben. Aldığım zımba makinası piyasada bulunan en büyüğü ama çaka bildiği tel çıta için yeterli olmuyor. Hatta telin büyüğünü istedim 8 10 gibi numaralandırılanların kategorisinde yoktu mobilyada kullanılan ve farklı kodlandırılmış bir tel verdiler en fazla bunu çakabilir diye.
Çıta çakmak için havalı tiplerini almak gerekiyor. Kayseride mobilya üretimi ve 3 tane organize sanayisi olduğu için piyasada bulunabilen her türlü aleti getirtiyorlar.Ama elde kullanılanların çok uzun çivi çakanları yok.
TEKZEN …
3 çeşit var…
10 lira plastik …
15 lira demir…
25 lira çok büyük demir…
15 liralık olan yeterli…
Hüseyin ŞEN post:32:Abi zımba makinasının markası nedir birde nerede satılır .
Küçük çerçeveleri büyük çerçeveye zımbalayacagım nasipse + bayagıda lazım olacakHüseyin bey Çorumu bilmem ama kayseride sanayiden ambalaj malzemeleri ve makinaları satan bir yerden metal olanını geçen yıl 25 tl ye aldım ben. Aldığım zımba makinası piyasada bulunan en büyüğü ama çaka bildiği tel çıta için yeterli olmuyor. Hatta telin büyüğünü istedim 8 10 gibi numaralandırılanların kategorisinde yoktu mobilyada kullanılan ve farklı kodlandırılmış bir tel verdiler en fazla bunu çakabilir diye.
Çıta çakmak için havalı tiplerini almak gerekiyor. Kayseride mobilya üretimi ve 3 tane organize sanayisi olduğu için piyasada bulunabilen her türlü aleti getirtiyorlar.Ama elde kullanılanların çok uzun çivi çakanları yok.
Sanırım yanlış anlaşıldı . Çıta çakmak için degil çiftleştirme kutulkarının çıtalarını monte etmek için aramıştım ama herşeye yarayacak bir alet elimizin altında olması lazım ilginiz için saolun
Hüseyin ŞEN post:32: Halil BİLEN post:26:Otların uzunluğu…
Haklısınız, ben uçuş delikleri karşısına gelenleri temizliyorum ama yine de bu yağmurlarla otta coşuyor…
Laf aramızda kalsın, 3 hafta sonra otlar orada olacak ama arılar olmayacak…
Belki dikkatinizi çekmiştir…
Bala yönlendirdiğim kolonilerin önlerine çuval zımbalıyorum…
Hem uçuş hattı otunu engelliyor hem de sabah şöyle bir bakıyorum çuvalların üstüne, ne var ne yok görüyorum…
Abi zımba makinasının markası nedir birde nerede satılır .
Küçük çerçeveleri büyük çerçeveye zımbalayacagım nasipse + bayagıda lazım olacakTEKZEN …
3 çeşit var…
10 lira plastik …
15 lira demir…
25 lira çok büyük demir…
15 liralık olan yeterli…
Saolasın kardeşim böyle marka olarak aramak daha mantıklı
TEKZEN Bir çok ilde açılan ev malzemeleri satan bir alısveris zinciri…
Ev aletleri satar herzaman… Büyük alısveriş merkezlerinde oluyor genelde…
Zonguldak ta bile var ;D ;D
TEKZEN Bir çok ilde açılan ev malzemeleri satan bir alısveris zinciri…
Ev aletleri satar herzaman… Büyük alısveriş merkezlerinde oluyor genelde…
Zonguldak ta bile var ;D ;D
;D Çorumda yok bildigim kadarıyla ilk defa duydum Tekzen ismini hırdavatçılara bakalım bizde saolasın .
http://img832.imageshack.us/img832/8362/img8078j.th.jpg
Markası Rapid…
Es-Es Koçtaş’tan almıştım.
Ne arşiv var Bilen sizde
![]()
Beni sorsalar benim fotoyu da koyacaksınız ;D ;D
Birisi istemişti resmini, özelden atmıştım…
Oradan kalmış…