İki iklim bölgesi

Ariciliga yeni başlayacağım, okuduğum kadarıyla sabit arıcılıkta maddi kazanç elde etmek zor görünüyor.Sadece iki iklim bölgesine giderek tasimali yada gezginci arıcılık da kar zarar ne olur. Karadeniz ve iç anadoluyu düşündüm

Sabit arıcılıkta da kazanç olabilir. Yapanları duyuyoruz. Ben yapmadım daha yeni başladım bu işe ama kazanç sağlayan çok

Sayın Mustafaasci92 foruma hoşgeldin.

İstersen kimlik bilgilerini tam gir.

Forum üyeleri de seni bir tanısın .

Sen galiba bayağı hızlısın. 40 dakikada forumu hatmedip konu bile açmışsın.

İstersen önce kendine bir arilik aç.

arılık açarken isim mi yazıyoruz yoksa arılığı ibaresinimi koyuyoruz. süleyman çelebi // süleyman çelebi arılığı hangisi

Süleyman Çelebi Arılğı

Arılık açarken üye arılıkları diye bölüme arılık açıyoruz

yeni konu açar gibi…arılığının resimlerini yüklemek için…eğer bilgisayardan bağlanıyorsan hızlı resim yükle proğramını açıp foruma aktarabilirsin,cep telden bağlanıyorsan tapetalk proğramını indirip foruma iştirak edebilirsin 8)

Arılığım yok hocam uzun zamandır bilgi topluyorum sadece merak ettim. Kısa mesafeli gezginci arıcılık diyorlarmış.

yasin forumda gezinieken küçük kızım baba banadan bu abinin kuzusundan alırmısın değince fotoğrafa dikkatlice baktımm baktım ;D ;D ;D fotoğrafındaki kuzu gerçekten çok tatlı görünüyor ;D ;D

Sağolasın abi vardı 3-5 tane çok seviyordum ama başına neler geldi izle bak.
https://youtu.be/et3cgfz7hNo

:frowning: valla çok üzüldüm be arkadaşım,insanın başına ne geliyorsa iyi niyetinden geliyor…bi kaç yıl önce benide dolandırdılar almanyaya götürecekler diye,cebimizde som parayıda onlara kaptırmıştık…o gün bu gündür kimseye güvenmem…ama moralini bozma biz küçük kayıplarla çok ders aldık…diklkatli ve şüphecilik iç güdüsüyle ticari faaliylerini uygulayacaksın…tekrar geçmiş olsun…

Ben üzülmüyorum abi yaşanan herşerde bi hayır vardır.
Rabbim 6 tane kuzu aldı ama karşılığında 6 tane düve verdi.
Napalım onlar nasipten çıkmış artık.
Bazen aldanabiliyoruz, mümin olan aldatmaz aldanır.
Sana da geçmiş olsun cana gelmemiş ya gerisi önemli değil.

Konuyu kısa mesafeli gezginci arıcılığa çevirsek…

Bi gorelim yorumlar gelir elbet.

Arılık yok sadece araştırıyorum şimdilik

Olur neden olmasın. Hava durumu müsade ederse karadenizden haziran sonunda kestane balı alırsın. Ondan sonra diğer yere geçebilirsin. Ben temmuz başı arıları kestaneden sonra erzurum tarafına yolluyorum.

Sevgili Mustafaasci92.
Her yeni işte ilk başlarda para kazanmak zordur.
Önce yatırım için harcarsın daha sonra piyasada tutunabilirsen kendi markanı yapıp para kazanmaya başlayabilirsin. Arıcılığa sade Bal olarak bakma. Bal-Arı sutu- Propolis- polen- Arı zehiri- Mum gibi birçok getirisi olan bir iştir.

İstersen forumu biraz karıştır. Takıldığın yerde sorarsın bilgisi olan arkadaşlar bilgi verecektir. Yeni işletme kuran arkadaşlar vardır. Onlarla iletişime geçersin.
Hayatın bir kuralı vardır. Vermeden almak Allaha mahsustur.