Merhaba Değerli Meslektaşlar
Pudra şekeri makinası hakkında çok şey söyleniliyor,kalın öğütüyor verimli bir makinede neye dikkat etmek gerekiyor,Bunun yanında ikinci el pudra şekeri makineleri nerede satılıyor.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Sayglarımla
Ben böyle birşey gördüm ama sizin işinizi görür mü bilmiyorum…
Arıcı Kral Bey
Cevabınız için teşekkür ederim,İnternette bir çok sayfada buna benzer resimlerigördük fakat bu yeterli değil.Ben daha çok pudra şekeri makinelerinin üretilip sıfır ve ikinci el olarak toplu satılan yerden bahsetmekteyim.Bu vesileyle bir çok makineyi bir arada görüp değerlendirme imkanıımız olmuş olur.
Pudra şekeri makinelerinin sürümü nedir ki öyle showroom’u olsun…
Kıyıda köşede bulunabiliyor…
Her şehirde toplasanız 30 tane çıkar pastanelerde - şekercilerde…
Kendiniz yapın…
Yem kırma makinelerinin elekleri değiştirilerek çok verimli makineler elde edilebiliyor…
Ahhh bizim Eskişehir ekibi yapmıştı…
Halil bey bu makine sadece kendi ihtiyacım olan pudra şekeri öğütmek için değil çevredeki arıcıların öğütelebileceği uzun soluklu diğer bir ifadeyle uzun zaman kullanılabilecek bir makine olabilir.
Bu amaçla neden 2’nci el aranıyor, bende anlayamadım gitti…
üstteki ifade de meramımı anlatabildim zannediyorum
Yok yok siz anlattınız da bizim kafa kalın.
siz tecrübelisiniz halil abi yeteri kadar pudra şekerini hangi tür imalathanelerden alabiliriz :-X
Çok zor…
isteyene bez satabilirim.,0,5 mikrona kadar ince çekebilen ikinci el pudra şekeri elimde var.yenisi 4500+kdv yarı fiyatına verebilirim.istenirsen resim eklerim.muhayyer ben kullandım.
Burada bir konudan bahsetmekteyiz,öyle imalı imalı ifadeler sanırım bu forumun amacına hizmet etmiyor. Söylenecek konuyu doğrudan söylemek daha evladır. konuya katkı sağlıcaksak eyvallah. başka türlü olursa,kişilerin egosuna hitap eder.
sn.selahattin bey
ima ettiğimiz bir şey yok
istiyorsan bende var diyorum.ve denenmiş,saat te 100 kg şekeri pudra haline getiriyor.diğer şekilde biz arıcılardan ne bekliyorsunki.bu forumdakiler arıcı,lokumcu değilki?Balcı
Mustafa bey Sizin dememiştim. Makine hakkında bilgi verebilir misiniz. saatte kaç çuval şeker öğütüyor.
Selahattin bey Mustafa bey bir önceki iletide saatte 100 kg diye yazmıış.
Mehmet bey hatırlatman için sağolasın. bir an dikkatimden kaçtı.
50 kg şekeri pudra şekeri yaptırdım toplam 125 tl verdim.
Çok değilki zaten şekerin çuvalı 120 lira sizden 5 lira çekme ücreti almışlar.burada bir çuval şekeri çekme ücretri olarak 15 lira alıyorlar.
şeker parasına cektirmişsiniz iyiymiş şekerin kilosu kac para sizin orada cahit bey
Şöyle bir manifesto yazın da ona göre davranalım…
Forumun amacı ne imiş, size pudra öğütme makinesi bulmak mı?
Anzer balı satış fiyatınız ile en kral pudra öğütmenin sıfırını almanız mümkün değil mi?