İlan

Akşam arı satışı ile ilgili bir ilan vermiştim.Akşam yayınlandı.Ama şimdi bulamıyorum.Acaba ben mi bulamıyorum, yoksa ilanım kaldırıldı mı?

İlan vermek için bu foruma biraz emek vermek gerekiyor bildiğim kadarı ile…
Yanlış hatırlamıyorsam 100 iletiden sonra ilan verilebiliyor.Böyle olmasıda iyi yoksa ilandan geçilmez,forum ilan sayfasına döner.

Haklısınız.Böyle cevap verilirse memnun olurum.Sonuçta forum arıcının forumu.Yani bizim forumumuz. Emek vermek lazım. Hem bilgilenmek, hemde bilgilendirmek lazım. Sadece bir ilan tahtası olarak görüldü mü hiçte hoş olmaz. Saygılarımla.

Sayın Abdülkadir Levent, sizin ileti, arı şatışı diye duruyor, 1000 çerçeve arı satılık diye

yazmışsınız, 1 Mayıstan sonra teslim demişsiniz, bir arkadaşta çerçevesi kaç TL, şimdi

neden olmuyor demiş, ona yanıt verin, düzgün yazılan yazıları kise silmez.

Ahmet hocamda yazdıklarında haklı, yabana atmayın, kolay gelsin.

sayın Abdulkadir Levent foruma hoş geldiniz işallah memnun kalırsınız neticede böyle bir site başka yerde yok

Değerli arkadaşım; şu anda arılar daha uyanmadı.Ana arı daha yeni uyanacak.Yavrulayacak. Çerçevele dolacak. Boş çerçeve satılır mı? Hem alan perişan olur, hem de satan ne satacak. Fiyat zamanı geldiğinde yavrulu analı dolu sandıklar pazarlık yapılır ve satılır.

https://www.aricilik.gen.tr/index.php?topic=10348.msg196234#msg196234
İlanın burda duruyor.

Yusuf bey telefon numaralarınızın hayranıyım bilesiniz.

Hemşerim Erken alana 1996 da böyle numara veriyorlardı. Kafa kağıdında afyon yazana :smiley: :smiley: :smiley:

Abi Emirdağlımısın?

Evet. Kütahyada Mehmet Emin AKSAKAL var arıcı.

**2 ileti yazıp, satılık arı diye ilana çıkmak bence etik değil.Ben olsam bu ilanı hemen silerim.İyi ki bana yetki verilmiyor :smiley:

Gümüşköy den değilmi ,arıcılık kursunda tanışmıştık.arılığını ziyaret etmiştik.

Emirdağlı ile aynı çuvala giren diye başlar hikaye. :wink:

İlanlar, alalım satalım bölümünde yayınlanabiliyor. Orada ilan yayınlayabilmek için de asgari ileti şartı getirdik.

Sonuç itibariyle; emeğe dayalı üretiminizi tanıtmanın bedelini, arıcılık bilgi ve tecrübesini paylaşarak ödemeniz bekleniyor.

Forumla tek ilişkisi, ilanını yayınlayabilmek olan arkadaşlarımıza yol vermiyoruz.

Bilgi birikimi ve tecrübesinden yararlanma ihtimalimiz olan arkadaşlar için ise, dur bir bakalım sonucu görelim diyoruz.

şu hikayeyi bende öğrenmezsem çatlarım :wink:

Abi sen yanlış bellemiş olmayasın,bu hikaye kadirli - kozanlı bölgesine ait olmasın…

Hatta Emirdağlı’yız Karabağ’lıyız diye devam eder. :wink:
Kısmet olur ise 7-8-9 şubat günleri Afyon-Hocalar-Sandıklı-Banaz-Uşak bölgesindeyim.

O hikaye mi tekerlememi bilemem.

“Olmaya şu üç beldenin birinden.
… … Güründen”
deyip sürer.

Diğer iki belde neresiydi aklıma gelmedi.

Allah eksikliğini göstermesi memleketimizde hikaye çok,
çal ve tavas denizlinin ilçeleridir ve bir sebepten aralarında atışırlar. hikayelerden biri de şöyledir:
bir gün bir çallı ile bir yılanı alıp aynı çuvala tıkmışlar
yılan can havliyle

• çallı vaaaa !!! *
    diye fırlamış çuvaldan dışarı
    çıkar çıkmaz dışarda tavaslıyı görmüş
  • amman, davaslıııı * *
    deyip çuvala geri girmiş…