Arkadaşlar ankarada 12 mart saat 10:00 da gençlik parkı Necip Fazıl salonunda Muhsin Doğar hocam konferans verecektir
gelecek arkadaşlara duyurulur
Arkadaşlar ankarada 12 mart saat 10:00 da gençlik parkı Necip Fazıl salonunda Muhsin Doğar hocam konferans verecektir
gelecek arkadaşlara duyurulur
Bi yorum yapalım unutmayalım
Teşekkürler Muammer bey
Ankaradaki arkadaşlar şanslı. Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu konferansına gitmeleri kolay olur.
2 gün sonra bizde olacak.
Ne yapılırdı mesela?
Zaman açısından tersi olsaydı selam gönderirdim???
Ne yapabiliriz hocam belki bakmışız Murat hocam Ankara’ya gelmiş
Muhsin hocamız bugün Çan’da saat 14:30 da Çan Termal Otelde konferans verecek.
Duyurulur.
İşin kötü tarafı o gün işim var.
Keşke Cumartesi olsaydı .Cumartesi günleri izinliyim.7-3 nöbetim var.Artık burdan fotoğraf lara bakarız .
ygs de görevliyimmmmmm :-[
Dün Muhsin Doğar Oğlu hocamız konferansa katıldı 10:00 dan 16:00 ya kadar sürdü bizler için çok açıklayıcı ve bilgilendirici oldu
ben çok faydalandım ve bu sezon hocanın tavsiyelerini uygulamaya çalışacağım ana üretme konusunda tek kovan dan değilde bütün
kovanlar damızlık söylemi’ki hocanın bu yıl deneyeceğim hakikaten gelenler çok şey elde ettiğine inanıyorum gerçi hoca yine geleceğini
söyledi konferansa gelince pazar günü sınava rağmen bayağı katılımcı vardı ben kendi adıma hoca’ya ve organizasyonu düzenleyenlere çok teşekkür ederim
Geçen hafta Muhsin Doğaroğlu hoca, KKTC’de uygulamalı eğitim verdi. Özellikle '‘Koloni Destek Yönetimi Sistemi’'mantığıma yattı. Bu yıl iki kovanda deneyeceğim.
muhsin hocayı dinledikten sonra arıcılık konusunda öğreneceğimiz daha çok şey var
Bu gün bizde beraberdik.
1 ay sonra uygulamalı eğitim için yine buluşacağız.
Muhsin Bey’le tanışıklığımız 15 yıla yaklaştı, her zaman yakınında olmaya çalıştım, çok bilgiyi de ondan öğrendim.
bizler ulaşamasakda sayenizde bizde öğrenmeye çalışıyoruz. teşekkürler murat hocam.