Maskemin teli yirtildi. Pencereler icin kullanilan sineklik teli diktirdim. Cabuk yirtildi. Maskelerde kullanilan teli nerelerden bulabiliriz?
Bu yıl bende değiştirdim. Ne takayım diye düşünürken şehrimizde bir arı malzemesi satıcısı temin etmiş tanesi 2.5 liradan satıyor.
iki maske için aldım terzi de 5lira aldı değişim için
Terzi 2.5 lira verdiğimi duyunca tanesine. Kumaş satılan yerlerde siyah tül olarak bu malzemeyi bulabileceğimi söyledi.
Malzemeyi inceleyince özel bir ürün olmadığını anlayarak terziye hak erdim.
Gelin arabasi suslemede kullanilan tulu kullandim. Pencere sineklik teli kullandim. İkisi de maskelerde kullanilan malzeme kadar saglam degil.
Benim aldığım tül de değil gibi Sanki ince dokuma kumaş gibi duruyor delikleri küçük maskeye oranla
Murat bey arzu ederseniz mesaj atarak adresinizi verin mektup zarfında gönderebilirim.
Eğer kullanışlı olursa bursa bölgesinde ki arıcılık yapan arkadaşlara bir fikir vermiş oluruz
Ozel mesaj ile adresimi gonderdim. Simdiden tesekkur ediyorum. Bir forumda ancak bu kadar samimi ortam olusturulabilir. Bir tesekkur de forum kurucularina ve yoneticilerine…
Tamamdır. İnşallah umduğunuz özelliklerde sağlam ve iş görür nitelikli bir şey olursa hora geçer
Maske teli için en uygun renk siyah ve siyaha yakın koyu renklerdir.
Siyah renk ve koyu renkler ışığı en iyi geçiren renklerdir görme açısından sıkıntı olmaz
Temiz olsun diye beyaz renk yaparsanız ayrıntıları göremezsiniz.
Yok murat hocam rengi siyah da klasik maske fileleri gibi naylon değilde kumaş gibi duruyor
Klasik maske fileleri katlandığı da kırılıyor bu kumaş olduğundan katlanabiliyor
Sivri bir yere taktırmadıkça uzun kullanım ömrü olur herhalde.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/2136fe0a532e5d7c5824a2498f25a684.jpg
Zafer Bey
Gonderdigin tul elime gecti.
Tesekkur ediyorum. Kullandikca goruslerimi yazarim.
benimde maske telim yırtınmıştı.hirdavatciya gittim adama bana sinek teli gibi bisey lazım dedim. metrekaresi 3 liraya silikon ve oldukçada sağlam bir sinek teli kesti verdi.maskeyi katlayınca deforme olmuyor katlarken potlukda yapmıyor.tavsiye ederim sağlamlığı iyi.sadece körük yakarken dikkat edin ne olur ne olmaz sonuçta silikon plastik gibi bir malzeme.ama çok sağlam ben memnun kaldım.gidin bi hirdavatciya vardır.kullandigim icin tavsiye ederim.
Siyah tül çok iyi. Yirtilmiyor, kıyılmıyor.
Kovan kontrolunde ana arıyı bulmada,petekte yumurtayı takipde görüşü kısıtlıyor.
Gözenekleri altigen şeklinde olan tel ( tül ) maskeler ile , görmede hiç bir kayıp olmuyor , bazi maskelerde bu malzeme var
Piyasada parça olarak nereden bulunur , nasil getirilir bilmem , bulana kadar , şu an kullandığımız kare forma devam.
[emoji219]cıdukkanı.com dan arici maske eleği diye geçiyor. Yanliş hatirlamiyorsam 1 yil once bu
siteden almiştim öyle çalıya takılmayla felan yirtilmiyor yani çok sağlamdı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190115/84a6f2015e8778cebba61d23339bff56.jpg
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekür ederim cuneyt,faydalı oldu…
Perdecilerde var. Siyah düz tül deyip isteyin.
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekürler murat bey,bir tane kunduracı arkadaşım var o sürekli yapıyormuş,üstelik paslanmaz çelik tel eleği önerdi,bakalım nasıl olacak…zaten maske eski olmasa bez paspas yaparım
Evet bundan bahsetmek istemiştim . Görme bu 6gen yapıda daha net.
valla benim aldığımın tam olarak adı ne bilmiyorum ama sağlam kullanışlı bişey cok-da ucuz.gectigimiz yaz sezon ortasından sonuna kadar kullandım hiç bi sorun yaşamadım görüş olarakda netlik açısından bi sorun yokdu ya bence kullanımı rahat .