Halil bey’e haksızlık ediyorsun. Geçen seneki kırmızı on numara yağmur sel demedi çıktı. Şimdiki beyaz on numara bugün yavru uçuruyordu. Adam seçmece herkesin plakasına göre numara vuruyor, daha ne yapsın ben razıyım elde kalmışta olsa Halil bey’in artıkları bizde kral koltuğuna oturacak kalitede.
Mehmet abi kendi arılığımı senin arılığına cok benzetiyorum,
İkimizin arılığı orman kenarı olduğu için ortak yanımız cok arılık yönünden,
Bende bugün arılağa gittim güzel çicek tozu geliyordu,
Kovanın ğüç durumuna göre az çok hepsinde yavru var idi,
Havalardan dolayı davulga balı bir ay geç geldi yani bir kaç gündür davulga balıda getirmişler bugün bol miktarda getiriyorlardı.
Sizde davulga yok erhalde.
valla şimdi ne yalan söylüyeyim bu yıl zeytinlerde yağ oranı yüksek neden zeytin suyunu erken cekti ve buruştu o yüzden suyu gidince yağı coğaldı halilbeyi ben internetten yani bu siteden tanıdım beklki ilk yıllarda yağ yakmışımdır sonra arkadaş olduk arkadaşlar yağ yakmaz sonra dost olduk ve şimdi artık yağada gerek yok
Yola Çıktıklarını, Yolda Bulduklarına Değişirsen; Yolunu Kaybedersin.
not bu yazdıklarım senin icinde gecerli kenan bey benim acımdan senin acından nasıl görünüyor bilmek isterim senide halil kadar seviyorum
Mehmet bey,arılığınızın ortamı çok güzel cennet gibi bir yer.Allah her arıcıya böyle bir arılık nasip etsin.Ben dört yıldır arıcılıkla uğraşıyorum.Daha önce iki arılık yerini denedim.Ben İzmir’in Menemen ilçesinde arıcılık yapıyorum.100 kilometre çapındaki alanı defalarca ayrıntılı gezdikten sonra nihayet arılarımı 7 ay barındırabileceğim bir yer bulabildim.Bizim buralarda arıcının sermayesinin % 80’i gezmektir derler.Derleyip düzenleyip arılarımı buraya taşıdım.Düzenlemesi bitince inşallah resimlerim.
kenan bey görüyorsun senin yüzünden bunlar nasılda dalga geciriyorsun milleti benimle
heryıl cıkıyor şu zeytin yağ işi nerden cıkıyorsa nehmet abi gecmiş olsun verilmiş sadakaların varmış allahtan hürremden cok sadaka tağıttın ondan düşmemişindir burdan oraya zeytin yağ gitmez murat hocam zeytin yağı yere damlıcak gibi deyil bu yıl on tl kilosu birde ben yağ yaktığımı düşünmüyorum yapı itibarıyle yağ yakmayı sevmem abartmış olabilirim belki kıskananlarmı var acaba halit sen bastığın yere dikkat et boşver mehmet abinin bastığı yeri nerden gördün hurmaya bastığını