Memur Kişi Arıcılık yapabilirmi ve arıcılık yaptığı için silah ruhsatı alabilirm

Tüm bahsettiğiniz vahşi hayvanlar , insandan korkar , merak etmeyin siz kovanlariniza bakarken , gelip saldirmaz size
Tabanca , tüfek de tıpkı arıcılik gibi biraz da merak ve. zevk tarafi var .
Aricilik için tabanca başa dertten başka bir şey açmaz.
Çok korkuyorsaniz bu hayvanlarin saldirmasindan , av tüfeği edinin derim.

Bu cümlenin hangi birini düzeltelim şimdi :o
Domuz horladı ni demek ;D uyuyormuydu yani senin arılıkta ;D
Resmen saçlarım diken oldu ni demek tüğlerim diken diken oldu olmasın sakın o ;D

Yav yasin ben tüylü değil saçlıyım,domuzda köpek gibi havlamıyor uyurken insanlar nasıl ğıhh ğıhh diye horluyorsa oda öyle (hırlıyor) ; ;),babam nerden aklına estiyse gecen sene arılığım sağ tarafına tatlı patates ekti,domuzlarda bayılıyor,sırtlanlarda domuzların peşinde,geçen arılığım 200 metre ilerde bir domuzun yarısını yemişler,yılanlarda yazın patetes içinde samanlık seyran misali,kışın çok lezzetli ama ceremesi çok ;D
Aslında o anadınnmı videosunu burda paylaşabilseydim herkes ölürdü gülmekten…o kadar izledim şimdi bi daha izlesem yine gülmekten gözlerim yaşarırdı ;D ;D

Senin orası hayvanat bahçesi olmuş ozaman ;D
Bana gönder Whatsaptan da ben de güleyim ozaman :smiley:

Buldum yasin…
Meğer youtubede milyonlarca tıklanmış…
Bu adamı her izlediğimde aklıma sen geliyorsun yasin ;D
https://youtu.be/47051SJkyGQ

Teşekürler zafer bey,av tufeğimi arabamda tasımaya başladım,ayrılığa her giriş çıkışımda tüfekle beraberim…[emoji4]

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladınmı böyle oldu, bende ayda bir açar gülerim aklıma hep sen gelirsin ;D
Senin geçen yıl gönderdiğin videoda aynı sende böyleydin ;D ;D :stuck_out_tongue:

;D ;D ;D

Rica ederim , sorumluluğunu bildiğim için nacizane tavsiyemdi tabanca maceranizdan sizi vazgeçirmek.
Mereti üzerinizde taşisaniz dert , evde tutsanız ayrı dert.
Zaten tabanca ile domuzu durduramaz sadece kışkırtmış olurdunuz. Maazallah yarali bir hayvanin şerinden Allaha sığınmaktan başka çare yoktur.
Birde zeytinyağı varsa tabanlariniza sürebilirsiniz. :slight_smile:

Ben de memurum hatta mesleğim dolayısıyla harçsız olarak taşıma ruhsatlı da silah alabiliyorum ama almayı düşünmüyorum. Hiç gerek sıkıntıdan başka bir şey değil.

https://youtu.be/47051SJkyGQ. Bu videonun konuyla alakasini kuramadim ama, cok komikmis , yalniz adamcağizin aklindan gecenleri nasil bilmislerde altyazi olarak vermisler orasini ANNAMADİM

Yasinin üstteki yazımı anlamamasına istinaden paylaştım zafer bey[emoji23]

İsmail abi de genelde o adam gibi konuşur.
Ama ben onu anladığım için tercüme ederim alt yazı geçerim :smiley: :smiley: ;D

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ya bu yazıyı okurken bile o videoyu izler gibi oluyorum…özellikle spikerin yüz ifadesi[emoji23]

yok canım biraz abartmadın mı
ağnadın mı?