Arkadaşlar Kayseri’de meşe balsırasının salgılanma zamanı ne zamandır?
Merhaba,ben de konunun yenilerindenim ve sıkı bir şekilde takip ediyorum ama biraz karışık bir konu sanki. Tokat ve Amasya civarında temmuz ayından beri meşe balını beklerken ,beklediğimiz yerlerde akım olmadı. Erbaa-Turhal arasınadki 1200 rakımlı bir köyde ve Samsun Ladik e bağlı yüksek bir köyde başladığı duyumunu aldım ve 10 gün kadar olmuş. düşük rakımlı yerlerde maalesef henüz yok,belki hiç olmayacak bilemiyorum. Kayseri de bize çok uzak değil. Bir fikir verebildiysem ne mutlu. Saygılar.
Ankara’da meşe balı olur mu? Çevremizde meşe ağaçları var. Konu hakkında cevap verirseniz sevinirim.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankara nın Bala ilçesinde arılarimın yakınlardaki arazilerde oldukça meşe ağacı var meşe balı olur mu
Ankaranın Bala ilçesinde, tahminen 1150 rakımında Arılarımín yakınlardaki ormanda meşe ağaçları var, meşe balı olur mu? Meşe balı ne zaman olur?
forumda birkaç ankaralı var… ankaralı arkadaşlar hemşerinizin sorusu var…ben hataylıyım,hatay yazsaydınız cevaplardım…
Slm abi bende bala liyim ama bizim köydeki meşelerde hic basra yaptığını görmedim.
Takip etmek lazim.