Mustafa SOYLU Arılığı

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/598646_10151190406939411_487108563_n.jpg

Bütün arıcı kardeşlerimi muhabbetle selamlıyorum. Bu siteye emeği geçenleri ve tüm katılımcıları yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, bu aileye katılan yeni bir kardeşiniz olarak dua ve yardımlarınızı bekliyorum. Resim kopyalama işini beceremedim. saygılarımla.

Tanıdık ADMİN yok mu? :stuck_out_tongue:

hayırlı olsun mustafa abi arılığınız :slight_smile:

Mustafa bey,hoşgeldiniz size yardımcı olmak adına iyi bir link var ama, polemik durumları oluyor diye adresi vermiyorum linki kendiniz bulun.

Bu iş olacak inşaallah yavaş yavaş.

Mustafa Bey foruma hoşgeldiniz. :slight_smile:
Resim yükleme ile ilgili işinize yarar.
https://www.aricilik.gen.tr/index.php?topic=1627.0

Uzatmamak lazım.

Gerekli müdaheleyi yapmadık mı?

Arkadaşımızın daha sonraki tavrını görmediniz mi?

Yapmayın yahu…

**Mustafa Abi arılığınız hayırlı olsun.

foruma hoşgeldiniz.arılığınız hayılı ve bereketli olsun hocam…giresun imam hatipten zeki soylu hocamla akrabalık varmı hocam

Hakan ve Ramazan Bey sağolun. Zeki benim yeğenim olur. Bende Giresun 76 mezunuyum.

hocam ozaman dairedeki Ali aydın hocamı da tanırsınız.şu an onun köyünde görevliyim.(imam)arılığınız tekrar hayırlı olsun sizinle tanıştığıma memnun oldum…

Ramazan bey, Ali Beyle uzun yıllar aynı dairede çalıştım. Ben emekli oldum 2005 te maşaallah o devam ediyor. Onuda arıcılığa ben bulaştırdım. Selamın söylerim. Ayrıca sen Ekram Kibarla bir yakınlığın varmı?

Ekrem hocam benim öz amcam olur hocam…bende selamınızı iletirim inşallah.Ali hocam satmış arıları öyle demişti en son…

şimdilik 4 kovan arı ile devam ediyor Ali Bey.

Mustafa Soylu Arılığı abi arılığın hayırlı olsunda resimdeki arılık tanıdık geldi bana halil bilen arılığı sattımı yoksa

Bekir Bey sağol. Halil bey sağ olsun, ben beceremeyince arşivinden benimde içinde olduğum resmi yükledi.

Mustafa arkadaşım,
arılığınız hayırlı olsun,bereketli bir sezon dilerim.

Mustafa abi, hayırlı olsun. Foruma hoşgeldiniz.

Mustafa Hocam,
arılığınız hayırlı olsun,bereketli bir sezon dilerim.