Uygunmuş.
2kat *10cerceve *2 tl=40 tl cerceveler
30 tl ballik
60 tl kuluckalik
10 tl kapak
Yaklasik olarak. Ucuz fiyat.
30-40 tl ucuz.
Uygunmuş.
2kat *10cerceve *2 tl=40 tl cerceveler
30 tl ballik
60 tl kuluckalik
10 tl kapak
Yaklasik olarak. Ucuz fiyat.
30-40 tl ucuz.
Hafta sonu zor da olsa kestane öncesi bahar balımızı sağdık.
Bu gece de Allah ın izni ile kestaneye taşınacağız, Rabbim hayırlsını nasip etsin.
süzgecin ismi ne diye geçiyor, buralarda göremedim bu süzgeçten. yapısı nedir, pamuk mu keçe mi?
Naylon, çin malı.
Kestaneye gidiyormuşsun .bereketli olsun abi.inşallah guzel bir sezon olur
Çok şükür dün taşıma işini bitirdik.
Geçen yıl taşıma öncesi yer temizliği için gitmiştik o gün kene sokmuştu akşam soluğu hastanede almıştık.
Gelenek değişmedi sabah saat 4 duş alıyorum arkamda bir sızı her halde sivilce diyerekten el attım kenenin bir bölüme elime geldi, hadi hastaneye…
Sabah 4,5 gibi hastaneye gittim, kan aldılar vs, kene çıkarılacak lakin keneyi çıkaracak eleman helada kitli kaldı çıkamıyor.
Çilingir de sabahın köründe gelmiyor ![]()
Ben kıçımda kene ile eve gidiyorum dedim, eleman çıkarsa ararsınız. Saat 7,30 da hemşire arıyor numan bey gelindiye.
Traji komik mi diyelim ne diyelim geçen yıl 4 haziranda sokan kene bu sene 5 haziranda soktu. ![]()
Seneye tedbirli gideceğim ![]()
Sonuc çıktı mı abi.:-))))))
Sokacağı yeride biliyor namuzsuz.
Şakası bir yana.allah yardımcın olmuş .çok gecmis olsun abi.
Kestane bereketli olur inşallah.tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun Numan bey,
GT-I9192 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun Numan. Yeni yerin hayırlı ve bereketli olsun.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kene için telaşlanmayın bu tarafların kenesi farklı sanırım.???
Öbür keneler sudan bu tarafa geçemiyor, yüzmesini bilmiyormuş.
Hahhh
Sanki biz telaşlanmıyoruz:
Geçen yıl ayağımdan çıkıp yukarılardan bir yere yapışmıştı.
Gece ben de hastaneye gittim keneyi çıkardılar.
Kan aldılar. 2 gün sonra sonuç almaya gidince yeniden kan aldılar bir değerinizi beğenmedik dediler.
2 gün sonra bir daha gittim: birinciyi yanlış okumuşuz şimdi sonuç düzgün dediler ama yine bir kan alıp işi garantileyelim dediler.
Sonuçta 1 kene için 4 kere hastaneye taşındım.
Geçen yıl bir tanesini bacağıma tırmanırken yakaladım.
Bir tanesi de eve gelmiş yere düştü.
Keneden korumada çizme epey bir koruyucu oluyor.
çobanlık yaptığımda küçük bir çocukken koyunların köpeklerin kulaklarının içinden tırnağımla kazıyarak
alırdım, şimdi dokunamam çok büyüdüm çok
Biz çocukken koyunlardan çok koparırdık.
Ama eskiden kuş kenesinin zehirli olduğu ve insanı öldürebileceği söylenirdi. Bugün tehlikeli kenelerin göçmen kuşlarla yayıldığı söyleniyor. Sanırsam eskiden de biliniyordu bu tehlike.
Çok teşekkür ettim. Allah razı olsun.
çobanlık yaptığımda küçük bir çocukken koyunların köpeklerin kulaklarının içinden tırnağımla kazıyarak
alırdım, şimdi dokunamam çok büyüdüm çok
Geçen yıl bir tanesini bacağıma tırmanırken yakaladım.
Bir tanesi de eve gelmiş yere düştü.
Keneden korumada çizme epey bir koruyucu oluyor.
Aynen öyle son dönemde yaşanılan olaylara bakınca insan tırsmadan edemiyor.
Kene için telaşlanmayın bu tarafların kenesi farklı sanırım.???
Öbür keneler sudan bu tarafa geçemiyor, yüzmesini bilmiyormuş.
Hahhh
Sanki biz telaşlanmıyoruz:
Geçen yıl ayağımdan çıkıp yukarılardan bir yere yapışmıştı.
Gece ben de hastaneye gittim keneyi çıkardılar.
Kan aldılar. 2 gün sonra sonuç almaya gidince yeniden kan aldılar bir değerinizi beğenmedik dediler.
2 gün sonra bir daha gittim: birinciyi yanlış okumuşuz şimdi sonuç düzgün dediler ama yine bir kan alıp işi garantileyelim dediler.
Sonuçta 1 kene için 4 kere hastaneye taşındım.
Murat hocam sağlıkçılar bizden daha korkuyor. ![]()
Sonuc çıktı mı abi.:-))))))
Sokacağı yeride biliyor namuzsuz.Şakası bir yana.allah yardımcın olmuş .çok gecmis olsun abi.
Kestane bereketli olur inşallah.tekrar geçmiş olsun
ulaa özeer hiç değişmemişsin ;D ;D ;D ;D
Çok şükür dün taşıma işini bitirdik.
Geçen yıl taşıma öncesi yer temizliği için gitmiştik o gün kene sokmuştu akşam soluğu hastanede almıştık.
Gelenek değişmedi sabah saat 4 duş alıyorum arkamda bir sızı her halde sivilce diyerekten el attım kenenin bir bölüme elime geldi, hadi hastaneye…
Sabah 4,5 gibi hastaneye gittim, kan aldılar vs, kene çıkarılacak lakin keneyi çıkaracak eleman helada kitli kaldı çıkamıyor.
Çilingir de sabahın köründe gelmiyor
Ben kıçımda kene ile eve gidiyorum dedim, eleman çıkarsa ararsınız. Saat 7,30 da hemşire arıyor numan bey gelindiye.
Traji komik mi diyelim ne diyelim geçen yıl 4 haziranda sokan kene bu sene 5 haziranda soktu.
Seneye tedbirli gideceğim
geçmiş olsun numan,böyle durumlarda sana bir fikir veriyim,çok işe yarıyor,balığa yada ava giderken bazı bölgelerde bol kene,pire veya sinek oluyor,okaliptus suyundan migrosta satılan doğal bir fısfıs var,doğal,al 3 tane, biri arabada,bir olta çantasında diğeride balkonda at bi kenara,nekene ne sinek hepsi uzaklaşıyor,7 tl civarında birşey,yok hastane yok çillingir zahmeti…tedbir şart…allah şifa versin…
Gecen benim ufaklığa da yapışmış bir tane hastaneye git kan var birde onun korkusu gerçekten insan üzülüyor ![]()
Eskiden köydeyken oyun niyetine sıkardık keneleri ne günlere kaldık ![]()
Geçmiş olsun
ulaa özeer hiç değişmemişsin ;D ;D ;D ;D
Şimdi seneye yine gidince bana yeltenir kene, kargo ile özere göndereceğim ![]()
Okaliptus suyunu denk gelirse denerim hacı.
Gecen benim ufaklığa da yapışmış bir tane hastaneye git kan var birde onun korkusu gerçekten insan üzülüyor
Eskiden köydeyken oyun niyetine sıkardık keneleri ne günlere kaldık
Aynen öyle, hayvanların kulağında normal bir şeymiş gibi görürdük şimdi kaçıyoruz.
Eyvallah Allah razı olsun.
Geçmiş olsun