Tüm öğretmen arkadaşların, öğretmenler gününü kutlarım.
Bu kutlamalar, tüm sene içersinde bir güne indirgense bile, bu kutsal vazifeyi icra eden tüm öğretmenleri, gönülden tebrik ederim.
Tüm öğretmen arkadaşların, öğretmenler gününü kutlarım.
Bu kutlamalar, tüm sene içersinde bir güne indirgense bile, bu kutsal vazifeyi icra eden tüm öğretmenleri, gönülden tebrik ederim.
Tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun.
Öğretmenlerimizi bir günde olsa hatırlamak hoş.
Hem öğretmen hem de arıcı olan öğretmenlerimizin günü daha da kutlu olsun.
bir öğretmen çocuğu olarak öğretmenler günü kutlu olsun.
Çok şükür sitemizin profiline bakıyorum , egitim seviyesi epey yüksek , bir çoğuda öğretmen.
Gerçi profile emekli yazsalarda , öğretmenin emeklisi olmaz , öğretmen olan bir yerde de yanlış olmaz.
Onların ikazlarıyla kendimize çekidüzen veririz , hatalarımızı düzeltiriz , daha önceleri ben bir kez ikaz aldım.
Ondan sonrada yazılarıma daha özen ve dikkat gösterdim. Ellerinize , yüreğinize sağlık diyor.
Bir öğretmen eşi olarakda ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
İyiki varsınız. Saygılar olsun.
Öğretmen arkadaşlarımın Öğretmenler Gününü kutlar, iyi çalışmalar dilerim.
Başöğretmenimiz Atatürk, “Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” diyerek yeni nesli Öğretmenlere emanet ederken, Gençliğe hitabesinde yurdumuzu da gençlere emanet ediyordu. Öğretmenlerimizin umudu gençlerimizdir. Gençlerimizin de bu umudu boşa çıkarmayacak kadar çalışkan ve bilgili olması hepimize gurur vermektedir.
Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.
Tebrik eden arkadaşlara da teşekkürler…
En ulvi mesleği ifa etmiş ve etmekte olan değerli öğretmenlerimize saygılar sunar,öğretmenler gününü kutlarım.Aramızdan ayrılan ve kalbimizde yaşıyan sevgili öğretmenlerimizinde ruhları şad olsun.
Bilgi paylaşmanın erdemine sahip, bu erdemiyle rızkını teminde çileyi ekmeğine katık yapan cefakar ve fedakar öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyor,en kalbi selam ve saygılarımı sunuyorum.
Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. ATATÜRK
Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bur millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. ATATÜRK
Bu güzel sözleri hak eden değerli öğretmenlerimizi kutluyorum. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
Hangi öğretmenimi anlatsam.bilmemki.Ha şimdi birini bari anlatayım.Bir ara Edebiyat öğretmenliğimizi yapmış muhterem hocamız Fuat Edip BAKSI.O zaman 60.larında vardı herhalde,hala bekarmış ve anacağızı ile yaşıyormuş.
Bir gün sorduk hocamıza; " Hocam BİR BAHAR AKŞAMI güftesinin hikayesi varmı",diye.
Olmaz olurmu,dedi ve başladı;
O zaman Diyarbakırdaydım.Bir düğüne davet ettiler.Gittik.Evin avlusunda köşede bulunan bir çardağın altına oturduk.Avlu giriş kapısıda karşı köşede.Mevsimde bahar.Muhabbet ediyorduk.Bir ara gözüm avlu kapısına yöneldi.Kapıdan bir genç kız girdi.Olacakya göz göze geldik.Ve hemen başını önüne eğip düğün evine girdi.Allah dedim,tam hayalimde canlandırdığım biri.Ama,heyhat ben kırkı devirmiştim.O çoook genç.Önümde Bafra paketi vardı.Kalemi çıkardım pakete yazıverdim hemen güfteyi.İşte o güfe,demişti.
Hocam neredeysen kalbimde yerin var.Ellerinden saygı ile öpüyorum.Hediye ettiğin BİR BAHAR AKŞAMI adlı imzalı şiir kitabın duruyor bende.Nur içinde yat.
Gün boyu ve akşam. öğretmenler günü kutlamalarında idim.Geç vakit bilgisayarı açtığmda buradada günümüzün kutlandığını görünce mutlu oldum.
Tüm forum üyelerine öğretmenler adına selam ve saygılarımı sunarım.
Daha dün gibi, aradan koca bir yıl geçmiş.
24 Kasım öğretmenler günü tüm öğretmenlerimize kutlu olsun.
Teşekkür ederim…
Diğer öğretmen arkadaşların öğretmenler günün kutlarım…
Başta ilkokul öğretmenim Seyhan Mucu öğretmenimin ellerinden öperim,bütün öğretmenlerimizin bayramlarını kutlarım :)
Tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutlar ellerinden öperim,sağ olun var olun.
Bütün öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutlarım.
Öğretmenler gününü kutlayan arı sevenlere teşekkürlerimi sunarım.
başta murat akın hocamın ve tüm öyretmenlerimin öyrtmenler günü kutlu olsun
Teşekkürler ediyor ve ben de diğer tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutluyorum.