Resimleri neden göremiyorum

Sayın admin sitede yayınlanan resimleri neden göremiyorum?

Hadi ver cevabı admin. ;D

Ev interneti mi kurum mu

ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kurum interneti

cep internetide var

Hiç bir resim mi görünmüyo eskiler zaten hiç görünmüyor. Yeniler görünüyor

Resimlerin çoğu (görünenler) kurumsal bağlantılarda bloke oluyor.
Özel internetinizde görünmüyorsa probleme bakmak gerekir.
Bazıları çok eskiden yüklendiklerinden zaten görünmüyor.

Eski resimleri göremiyorum yenilerin bazıları görünüyor
Evde de bir deneyeyim

Kurumsal blokede görünmeyen resimlerin yerinde beyaz veya siyah boşluk oluyor. Bazıları da görünüyor. Sanıyorum yüklenen yerin bloke edilmesiyle ilgili…

2011 yılı ağustao ayı fotoğrafları göremiyorum. normal mi ev internetinde

Sıkıntı sizde değil, kurbağa sitesinden kaynaklanıyor.

"Rab’bim tüm arıcı dostların kovanlarını taşıyamıyacakları kadar bal doldursun inşAllah "

Fotoğrafları doğrudan forum sunucuları üzerinde barındıramıyoruz. Bu yüzden kullanıcılar imageshack vs fotoğraf yayını yapan sitelere yüklüyordu.

Arkalarında çok büyük şirketlerin olmadığı fotoğraf paylaşım siteleri zamanla kapanıyorlar ya da paralı abonelik düzenine geçip kullanıcıların fotoğraflarını siliyorlar.

İmageshack kullanım kolaylığı yüzünden dünyada binlerce forum kullanıcısının fotoğraf paylaşımında tercih ettiği bir site idi. Fakat 3-4 sene ücretsiz olarak hizmet vermişken, birden sitesine fotoğraf yükleyenlerden para talep etmeye başladı. Bir süre sonra da ücretsiz alan kullanan bütün fotoğrafları sisteminden sildi.

Bu sebeple, 3-4 sene önce imageshack sitesine yüklenmiş fotoğraflar malesef görülemiyor. Fotoğrafların asılları mesaj sahiplerinin arşivinde varsa ve başka bir yere yükleyerek mesajlarındaki linkleri güncellerlerse sorun çözülür. Başka bir çözümü de yok.

Niye doğrudan forum sunucusuna yüklenemiyor sorusunun cevabı da şöyle:

1. Fotoğraflar internet üzerinde çok büyük bir veri trafiği oluşturuyor. Sunucuların bu trafiği destekleyecek büyüklükte olması gerekiyor. Bizim gibi kar amacı gütmeyen forumların bütçe kısıtlı olduğu için çok profesyonel ve yüksek trafik hakkı olan sunucuları kullanamıyoruz.

2. Doğrudan sunucuya yükleme izni verilmesi ayrıca bir güvenlik sorunu oluşturuyor. Yüklenen her türlü dosyanın sürekli kontrolden geçirilmesi gerekiyor. Bunu yapabilecek teknik kadro istihdamı imkanı da yok.

Teşekkürler admin :slight_smile:

Tapatalk uygulaması ile resim gönderildiğinde, ileride sonu kurbağa gibi olurmu acaba?