Değerli arkadaşlar ben de L200 çift kabin var Alırken çeki demiri takılmasını istedim takıldı ruhsata işlendi. Arılarımı taşımak için aklı başında (böckmann) gibi römork almak istiyorum içinizde römork kullanan bilgi sahibi arkadaşlar mutlaka vardır yardımcı olursanız sevinirim.
Bir hafta kadar beklerseniz römorka montajlı kat atılabilen bir sistemi yayınlayacağım.
Alt yapısı tam oluşmadı,fikir ve sisitem aydınlığa cıkınca eklentiler yapılabilir gelebilecek görüşler çerçevesinde.
çift kabinli L200 kaç kovan alıyo deneme şansınız oldumu ?
Arka kapağı açarak 18 kuluçkalık yükledim belki 25 de yüklenebilir.
romork hakkinda calisma var mi
Arili kovan icin tehlikeli abilerim fakat 4 tekerlekli romorklarda var biz norcecte henger diyoruz birde amartisor eklenirse olabilir fakat boy en az 3 metre olmali diye dusunuyorum…
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/571/6bzj.jpg
Frenli,
Kasa ölçüsü 400x200x35
Agırlığı 730 kg
Taşıyabileceği yük 2770 kg
Bunun gibi mi?
Bendeki römork, Yer Kırşehir Tako römork.
Bu römork güzel görünüyor.
Sayın İstemi bey gayet güzel iş görüyor. Boş Ağırlığı 400 Kg civarında. Benim kızdığım bana daha farklı bir römork gösterip bunu vermeleri. Kısacası güvenilmez insanlar.
Makaslıysa olmaz amortisörlüyse eyvallah
Araçlara çeki demiri taktırmanın yolları nelerdir
Nerede yapılır her araca göre ayrı çeki demirleri mi oluyor
Proje isteniyor mu
Maliyeti ne kadar
Resmi işlemler var mıdır ruhsata işlenmesi ayrıyetten belge istenmesi gibi
Zafer bey
Her aracın çeki demiri farklı ve avrupa standartlarına uygun olması gerekiyor.
Çeki demiri faturası ile belgelendiriliyor.
Proje gekiyor.
Maliyeti her araca göre değişmekle birlikte ben çeki demirine 650 TL ( Mevcutta çok daha iyi çeki demiri varken söktürdüler belgelisini montaj ettiler ) proje içinde 500 TL verildi.
Ayrıca aracın ruhsat belgesi ve muayenesi yeniden yapılıyor.
Muayene tarihine yakın zamanda yaptırırsanız bu ilave maliyetten sadece ruhsat sayfa değişikliği ile kurtarırsınız
İstenilen belgeleri proje firması hazırlıyor çeki demiri ile birlikte elektrik tesisatı yapılıyor.
TSE den onaylatıyorsunuz ( proje firması yönlendirir )
Aslında zor gibi görünen bu işlerin tamamı 2 - 3 farklı günlerde toplamda 3-4 saat içerisinde halledıliyor
Arkadaşlar römork düşünüyorsanız sahibinden.com adresinde 194718679 ilan numaralı römorkları kaçırmayın. İthalatçı firmadan getirmesini isteseniz size 20,000 TL zor getirir. Benim römorkumdan birkaç gömlek üstün diyebilrim.
Ne yaptınız ya bır romork 5 6 lıra arası
Antalya da bahçecilik gelişmiş olduğundan olsa gerek beğenilen romörk imalatçıları da varmış.
İstemi abi teşekkürler
aynı konuda ben de araştırma yapıyorum.benim dacia duster 4x4 var. frenli olmak şartıyla 1500kglik römork takabiliyormuşum.ancak çeki tertibatı ve ruhsatlandırma için muhatap bulamadım
Sayın Anamurluke
Çeki demiri ile ilgili aşağıdaki lingi inceleyin. Muhatap bulacaksınız.
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bağlantılı olduğunu düşündüğümden başlık kirliliği yapmak istemedim.
Römork yaptırma ihtiyacım var. Bu römork ile yaşam konteyneri ve 500km ye kadar mesafelerde konteyneri eşeğe alıp arı, bölüm arı taşımak istiyorum.
Römork temini için imalatçı yada satıcı tavsiye edebilir misiniz?